• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle sonrası 14.gün

Sefoss

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
72
47
8
27
Merhaba Kızlar sizce var mı dersiniz

Eklentiler

• IMG_20200328_000254.jpg
    IMG_20200328_000254.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 79
Var görünüyor ama önemli olan kanda çıkıp artması inşallah gönlünüzce olur herşey😊

Bugünde yaptım birkaç gün tekrarlar sonra kan veririm malum ortalık karışık iyice koyulaşınca kan vermeyi düşündüm
Sağol canım inşallah olumlu sonuçlanır 12 haftalık bebeğim düştü kaybım var önceki hamileliğimde

Üstekini de bugün yaptım diğeri dünkü yüklediğim

Eklentiler

• IMG_20200328_111126.jpg
    IMG_20200328_111126.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 74
İnşallah canım inşallah 💕
Ben 30 ocakta düşük yaşadım klomen felan verdi doktor onuda kullandım 6 martta adetim geldi ve 19unda hem ovitrelle iğnesi verdi hemde adet söktürücü tarlusal bende adet olmak istemedigim için bebek istediğim için o hapa baslamadim 19unda igne vuruldum ama mide bulantim var gibi ama psiklojik olabilir sende hangi belirtiler var canim

benim mide bulantım yok sadece kasık ve bel ağrım var hafif hafif canım başka bir şey hissetmedim dinlememeye çalışıyorum kendimi daha önce bu hatayı çok defa yaptım
Ben 30 ocakta düşük yaşadım klomen felan verdi doktor onuda kullandım 6 martta adetim geldi ve 19unda hem ovitrelle iğnesi verdi hemde adet söktürücü tarlusal bende adet olmak istemedigim için bebek istediğim için o hapa baslamadim 19unda igne vuruldum ama mide bulantim var gibi ama psiklojik olabilir sende hangi belirtiler var canim

Back