Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ovitrelle vuruldum bu ay rahim filmi üstüne iğnenin 9. Gecesi testim silik çıktı kan verdim hemen beta 6.58 dr 2 gün sonra tekrarla dedi sizce hamile miyim bu durumu yaşayan var mı
Kızlar ovitrelle vuruldum bu ay rahim filmi üstüne iğnenin 9. Gecesi testim silik çıktı kan verdim hemen beta 6.58 dr 2 gün sonra tekrarla dedi sizce hamile miyim bu durumu yaşayan var mıEki Görüntüle 3469749
Merhaba kızlar, reglim 4 gün gecikti innovita test vardı. Onu yaptım. Bir an çift çizgiyi görünce sevindim. Negatif olsa da çift çizgi oluyormuş. Acaba var mı yok mu anlamadım. Yolculuk yaptım regli ondan da gecikmiş olabilir mi bilemedim. Başka teste yok.
Merhaba kızlar, reglim 4 gün gecikti innovita test vardı. Onu yaptım. Bir an çift çizgiyi görünce sevindim. Negatif olsa da çift çizgi oluyormuş. Acaba var mı yok mu anlamadım. Yolculuk yaptım regli ondan da gecikmiş olabilir mi bilemedim. Başka teste yok.Eki Görüntüle 3473539
Evet baya belirgin ama bu teste negatif olsa bile çizgi oluyormuş. Diğerinden daha koyu olması gerekiyormuş ama değil o çok kafami karıştırdı. Bir buçuk yıl bekleyince de test Alcam farklı o zamana kadar da size sorayım dedim
Evet baya belirgin ama bu teste negatif olsa bile çizgi oluyormuş. Diğerinden daha koyu olması gerekiyormuş ama değil o çok kafami karıştırdı. Bir buçuk yıl bekleyince de test Alcam farklı o zamana kadar da size sorayım dedim