Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde reçeteyle alınıyor ve iğne verildiği zaman saat kaçta vurman gerektiğini bilmen lazım doktorun sana vermediyse önermem aslında.Kızlar reçetesiz alabilir miyim doktor kendi kendine çatlar dedi ama zaten yumurta tembelliğim var güvenemiyorum gitsem alabilir miyim eczaneden?
Kendi doktorum değil devlete gittim uyuz hrif ya sinir ettiNormalde reçeteyle alınıyor ve iğne verildiği zaman saat kaçta vurman gerektiğini bilmen lazım doktorun sana vermediyse önermem aslında.
Kendi doktorum değil randevu yoktu baska hastaneye gittimbize reçete etmişti doktor. femara reçetesiz alınıyor ama çatlatma iğnesini bilemiyorum. ben reçetesiz almadım hiç. bu arada doktor yumrutalık foksiyonunda çatlama ilgili bir sorun görse ipne verirdi
Ovitrelle reçetesiz alan varmış arkadaşlarımdan sordum ben aklıma takıldı ama alsan bile hangi saate vurman gerektiğini bilmen gerekiyorKendi doktorum değil devlete gittim uyuz hrif ya sinir etti
arayın kendi doktorunuzu?Kendi doktorum değil randevu yoktu baska hastaneye gittim
Kullanmıştım canım iğneden sonra 36. Saat ve 40. Saat arası çatlatıyor ama benim yumurta iğneye rağmen çatlamamıştı gecen sefer ultrasonda bakıştık resmen 3 günOvitrelle reçetesiz alan varmış arkadaşlarımdan sordum ben aklıma takıldı ama alsan bile hangi saate vurman gerektiğini bilmen gerekiyor
Kullanmak istiyorsan tekrar ozaman hani 3-4 defa ultrasona çağırıyor ya doktor 18 mm olunca git al eczaneden vur iğneyi aslında böyle demem doğru değil ama yumurtanın yeterli boyuta geldikten sonra zaten yapılan bir işlem doktor sana tamam 17-18 mm oldu derse sen al vur iğneyiKullanmıştım canım iğneden sonra 36. Saat ve 40. Saat arası çatlatıyor ama benim yumurta iğneye rağmen çatlamamıştı gecen sefer ultrasonda bakıştık resmen 3 gün
Aradım canım hastaneyi izine çıkmış sekreteri öyle dedi yapabileceği bir şey yok ki oradan malesef 14 mm daha zaten başka bir alternatif bulacağımarayın kendi doktorunuzu?
Gideceğim başka bir dr bulup canım inatcı benim yumurtalar mecbur kontrol etmesi gerek öncesi ve sonrasıKullanmak istiyorsan tekrar ozaman hani 3-4 defa ultrasona çağırıyor ya doktor 18 mm olunca git al eczaneden vur iğneyi aslında böyle demem doğru değil ama yumurtanın yeterli boyuta geldikten sonra zaten yapılan bir işlem doktor sana tamam 17-18 mm oldu derse sen al vur iğneyi
Zaten sgk karşılamıyor tüp bebek raporlu değilsen saçma saçma işler işte 800 olmuştur sanırımEvet alınabiliyor, benim doktorum özelde olduğu için ben tedavim boyunca parayla almıştım
Evet tabi ki kontrol altında ol inositol kullanıyormusun oda iyi geliyor bide havuç felan çatlamasına yardımcı bol su yürüyüş bunlar aktif hale getiriyor yumurtalıklarıGideceğim başka bir dr bulup canım inatcı benim yumurtalar mecbur kontrol etmesi gerek öncesi ve sonrası
Yürüyorum canm inofolic combi kullanıyorum ama yok malesef ya bu kaçıncı bilmiyorum 2 ay sonra tüp bebek için basvurcm artıkEvet tabi ki kontrol altında ol inositol kullanıyormusun oda iyi geliyor bide havuç felan çatlamasına yardımcı bol su yürüyüş bunlar aktif hale getiriyor yumurtalıkları
Zaten sgk karşılamıyor tüp bebek raporlu değilsen saçma saçma işler işte 800 olmuştur sanırım
Hayırlısı olsun canım nasipte varsa tüp bebekle de olur yaşıyorsun İstanbul da tüp bebek araştırıyorsan doktor Aret Kamar var bide bahçeci tüp bebek merkezi.. bizde araştırıyoruzYürüyorum canm inofolic combi kullanıyorum ama yok malesef ya bu kaçıncı bilmiyorum 2 ay sonra tüp bebek için basvurcm artık