Ovitrelle olumlu sonuç

Merhaba testlerde mi sıkıntı var acaba?
Profoctor kullanıyorum yıllardır 1 kere yanılmadı kuruma çizgisi yapmadı ama bu çok garip her şey
Kan testi versem erken daha küçücük bir ümidim varsa kırılsın istemiyorum. Testler ilginç delirmeme ramak kaldı

Çok haklısınız bence biraz daha sabredin

Ben geçen ay fenera kullandım ve ovitrelle vuruldum doktorum 12. Gün gel kanda bakalım demişti ama negatif çıkmıştı. Bu ay farklı bir doktorda deniyorum klomen artı ovitrelle

Beklemek aşırı zor biliyorum peki halen daha kasık ağrısı göğüs hassasiyeti var mı bende 12. Gün pat diye kesilmişti bütün semptomlar
İğne sonrası hiç kasık ağrım olmadı. Bi kaç gün önce süt kesiği şeklinde beyaza yakın şeffaf gibi yoğun akıntım oldu. Ve göğüslerim elleyince acıyor. Ve bu kız bunlardan umutlanmamak istiyor. Bu ilk iğnem değil ama sanki hepsi iğneden dolayıymış gibi geliyor. ilk iğnem çok ağrılı olmuştu mesela ama tutmamıştı. Bu ağrısız oldu ama testlerde anlamıyorum. Yarın kan testinde bakıcaz. Bir de şu var negatif çıkarsa burada 16.gün pozitif çıkanları falan okudum. Bu sefer yine ümidimi kesmicem sanırım. Var ya allah tüm bebek isteyenlere sabır versin. Gerçekten çok ama çok yorucu bir süreç

Amin inşallah canım, dualarım seninle umarım çok güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…