Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovitrelle bulunduğum ilde arkadaşım bulamadı. Siz hangi ildesiniz acaba?Ben dün vuruldum bakalım
İzmirde aldım benOvitrelle bulunduğum ilde arkadaşım bulamadı. Siz hangi ildesiniz acaba?
Anladım. Sakarya’da yok sanırım.İzmirde aldım ben
Bende burada 4. Eczanede buldumAnladım. Sakarya’da yok sanırım.
Merhaba bugün benim 12.gün. Ben çok değişik şeyler yaşıyorum. 7 8 silik pızitif. 9 10 negatif. 11 silik pozitif. 12 negatif. Deli olucam olumlu mu olumsuz mu bilmiyorumKızlar bu ay ovitrelle iğnesinden olumlu sonuç alan var mı?
Merhaba testlerde mi sıkıntı var acaba?Merhaba bugün benim 12.gün. Ben çok değişik şeyler yaşıyorum. 7 8 silik pızitif. 9 10 negatif. 11 silik pozitif. 12 negatif. Deli olucam olumlu mu olumsuz mu bilmiyorum
Profoctor kullanıyorum yıllardır 1 kere yanılmadı kuruma çizgisi yapmadı ama bu çok garip her şeyMerhaba testlerde mi sıkıntı var acaba?
Çok haklısınız bence biraz daha sabredinProfoctor kullanıyorum yıllardır 1 kere yanılmadı kuruma çizgisi yapmadı ama bu çok garip her şey
Kan testi versem erken daha küçücük bir ümidim varsa kırılsın istemiyorum. Testler ilginç delirmeme ramak kaldı
12. Günse kan vermeye git canımMerhaba bugün benim 12.gün. Ben çok değişik şeyler yaşıyorum. 7 8 silik pızitif. 9 10 negatif. 11 silik pozitif. 12 negatif. Deli olucam olumlu mu olumsuz mu bilmiyorum
Bugünde sıkıyorum dişimi yarın gidicem. Doktor 14 gün bekle dedi ama benim sabrım 13 e kadar12. Günse kan vermeye git canım
Beklemek aşırı zor biliyorum peki halen daha kasık ağrısı göğüs hassasiyeti var mı bende 12. Gün pat diye kesilmişti bütün semptomlarBugünde sıkıyorum dişimi yarın gidicem. Doktor 14 gün bekle dedi ama benim sabrım 13 e kadar
İğne sonrası hiç kasık ağrım olmadı. Bi kaç gün önce süt kesiği şeklinde beyaza yakın şeffaf gibi yoğun akıntım oldu. Ve göğüslerim elleyince acıyor. Ve bu kız bunlardan umutlanmamak istiyor. Bu ilk iğnem değil ama sanki hepsi iğneden dolayıymış gibi geliyor. ilk iğnem çok ağrılı olmuştu mesela ama tutmamıştı. Bu ağrısız oldu ama testlerde anlamıyorum. Yarın kan testinde bakıcaz. Bir de şu var negatif çıkarsa burada 16.gün pozitif çıkanları falan okudum. Bu sefer yine ümidimi kesmicem sanırım. Var ya allah tüm bebek isteyenlere sabır versin. Gerçekten çok ama çok yorucu bir süreçBeklemek aşırı zor biliyorum peki halen daha kasık ağrısı göğüs hassasiyeti var mı bende 12. Gün pat diye kesilmişti bütün semptomlar
Amin inşallah canım, dualarım seninle umarım çok güzel haberler alırsınİğne sonrası hiç kasık ağrım olmadı. Bi kaç gün önce süt kesiği şeklinde beyaza yakın şeffaf gibi yoğun akıntım oldu. Ve göğüslerim elleyince acıyor. Ve bu kız bunlardan umutlanmamak istiyor. Bu ilk iğnem değil ama sanki hepsi iğneden dolayıymış gibi geliyor. ilk iğnem çok ağrılı olmuştu mesela ama tutmamıştı. Bu ağrısız oldu ama testlerde anlamıyorum. Yarın kan testinde bakıcaz. Bir de şu var negatif çıkarsa burada 16.gün pozitif çıkanları falan okudum. Bu sefer yine ümidimi kesmicem sanırım. Var ya allah tüm bebek isteyenlere sabır versin. Gerçekten çok ama çok yorucu bir süreç
Çok ama çok teşekkür ederim umarım allah da size en çok istediğinizi hayırlı bir şekilde verir.Amin inşallah canım, dualarım seninle umarım çok güzel haberler alırsın
Sakarya da bende dün aldım Beyhekim hastahanesinin arkasında eczane var ordan alabilirsiniz her yere baktım bir tek orda buldumAnladım. Sakarya’da yok sanırım.