Doktorunuza sorun o bilir hangi eczanede vararkadaşlar ovitrelle iğne kullanannlar nereden buluyosunuz bu iğneyi aramadığımız yer kalmadı hiç bir yerde bulamıyoruz
sordum malesef bilmiyor dr umDoktorunuza sorun o bilir hangi eczanede var
İmkansız bişey recete etmesini biliyor dasordum malesef bilmiyor dr um
inanın sayısız eczane aradım şehir dışı başka yakın iller aramadığım yer kalmadı inanınİmkansız bişey recete etmesini biliyor daburda sorabilirsin kızlara varsa elinde tarih olan gönüllü vermek isteyen belki biri verir canım
Merhaba. Son iki aşılamamda ovitrelle bulmakta zorlandım bulduğum eczaneler kota nedeni ile veremiyorlardı ancak para ile verebilriz diyorlardı. Siz hiç mi bulamıyorsunuz para ile bile yoksa raporlu mu bulamıyorsunuz? Ben yinede nasıl aldığımı söyleyeyim para ile veren eczane buldum orda olduğunu teyit ettim ve eczacılar odasını arayıp kota açtırdım böyle alabildim. Belki yine eczacılar odasını ararsanız yardımcı olabilirlerarkadaşlar ovitrelle iğne kullanannlar nereden buluyosunuz bu iğneyi aramadığımız yer kalmadı hiç bir yerde bulamıyoruz
canım ben para ile bulamıyorum raporlu değil benimMerhaba. Son iki aşılamamda ovitrelle bulmakta zorlandım bulduğum eczaneler kota nedeni ile veremiyorlardı ancak para ile verebilriz diyorlardı. Siz hiç mi bulamıyorsunuz para ile bile yoksa raporlu mu bulamıyorsunuz? Ben yinede nasıl aldığımı söyleyeyim para ile veren eczane buldum orda olduğunu teyit ettim ve eczacılar odasını arayıp kota açtırdım böyle alabildim. Belki yine eczacılar odasını ararsanız yardımcı olabilirler
Anladım canım şehir neresicanım ben para ile bulamıyorum raporlu değil benim
Merhaba canım, tüp bebek hastanelerinin önündeki eczanelerden temin edebilirsinizcanım ben para ile bulamıyorum raporlu değil benim