Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa öyle bir şey mi varmış bak şimdi kafama takıldı bana iğne hiç etki etmedi belkide catlamadiKızlar cumartesi igneyi oldum ama bugun kontrolumde yumurtam 18den 20 mm olmus ve catlamamıs aynı durumu yaşayan var mı?
canim bende 5 seferdir kullandim bu sefer doktorum gel bir p.tesi bakalim dedi valla oyle duruyordu bende sok oldumYaa öyle bir şey mi varmış bak şimdi kafama takıldı bana iğne hiç etki etmedi belkide catlamadi
Nolcak pekicanim bende 5 seferdir kullandim bu sefer doktorum gel bir p.tesi bakalim dedi valla oyle duruyordu bende sok oldum
Yarin yine gel dedi kendiliginden catlamasini bekleyecek sanirim ignede 400 tl moralim asiri bozuldu çöpe atılmış gibi hissediyorum yazık yaNolcak peki
Haklısın tabi adetin kaçıncı günündesinYarin yine gel dedi kendiliginden catlamasini bekleyecek sanirim ignede 400 tl moralim asiri bozuldu çöpe atılmış gibi hissediyorum yazık ya
14. Gun suanHaklısın tabi adetin kaçıncı günündesin
Bende gitseymisim geç kaldım14. Gun suan
Bir daha denerseniz mutlaka kontrol ettirin insallah gerek kalmaz tutmustur ama emin olun yani biz zarari olur diye sadece 36 saat dolunca iliski yasiyorduk sonrasi bekleme moduna giriyorduk yine oyle yapsak bosa gidecekmis sonuc olarakBende gitseymisim geç kaldım
Aynen öyle bakalım gidince ne dicek haber et bana daBir daha denerseniz mutlaka kontrol ettirin insallah gerek kalmaz tutmustur ama emin olun yani biz zarari olur diye sadece 36 saat dolunca iliski yasiyorduk sonrasi bekleme moduna giriyorduk yine oyle yapsak bosa gidecekmis sonuc olarak
Bugun catlamis sukur 14 gun sonra gorecegiz bakalim nasipAynen öyle bakalım gidince ne dicek haber et bana da
Çok iyi hadi inşallah tutsunBugun catlamis sukur 14 gun sonra gorecegiz bakalim nasip