- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
- Konu Sahibi BirGunesDoguyor
-
inşallaaaah canım eger tuttuysa hamileysem bi mucize olacakHadi inşallah tutmuştur :)
Neden mucize ki :)inşallaaaah canım eger tuttuysa hamileysem bi mucize olacak
Hayırlı olsun canım, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinbnde ovtrel 4 tne kullandım ama hc bseye yaramadı snra ıncır kuruyle hamıle kaldım kzlar
Incir herkese yaramiyor ki canim.. prolaktini yukseltiyor benim yuksek ciktibnde ovtrel 4 tne kullandım ama hc bseye yaramadı snra ıncır kuruyle hamıle kaldım kzlar
yok bnm yukselmedi acba ndn yukseldki seniknIncir herkese yaramiyor ki canim.. prolaktini yukseltiyor benim yuksek cikti
saol dogm yapali 25 gun oldu mlsff bebegimi dgumda kybtdm.sHayırlı olsun canım, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm gerçekten... Yine olur insallah..saol dogm yapali 25 gun oldu mlsff bebegimi dgumda kybtdm.s
Tahlil sonucunu merakla bekliyorum :))bugün 15. günüm daha gelen giden yok canım peeşembe yaptırcam tahlil :)
i.ns amin rbbm hrkze vrsinAllah rahmet eylesin canım çok üzüldüm gerçekten... Yine olur insallah..
negatif canım malesefTahlil sonucunu merakla bekliyorum :))
Hadi ya... Hayırlısı canimnegatif canım malesef
hayırlısı canım ocak 2016 da tüp bebek yapılcak dün doktorumla görüştüm o tarihe gün verdi :)Hadi ya... Hayırlısı canim
İnşallah o zamana hamile kalirsin :)hayırlısı canım ocak 2016 da tüp bebek yapılcak dün doktorumla görüştüm o tarihe gün verdi :)
inşallah canım bakalım bu nasıl olcak :)İnşallah o zamana hamile kalirsin :)
Benim bi arkadaşım da 3 yıl bebek istedi olmadı, geçen yıl bahar tüp bebek yaptırmaya karar verdi, yazın yaptiricam diyordu. Yaza kalmadan hamile kaldığını öğrendi. Ve dr ona normal yoldan hamile kalman imkansız demiş. Hayat bi mucize.. Rabbim inşallah tattirir hepimize o sevinciinşallah canım bakalım bu nasıl olcak :)
nasip kısmet işte canım darısı bizim başımıza :)Benim bi arkadaşım da 3 yıl bebek istedi olmadı, geçen yıl bahar tüp bebek yaptırmaya karar verdi, yazın yaptiricam diyordu. Yaza kalmadan hamile kaldığını öğrendi. Ve dr ona normal yoldan hamile kalman imkansız demiş. Hayat bi mucize.. Rabbim inşallah tattirir hepimize o sevinci
eğer hiç bir sorun yok sa aşılama tutabilir benim hiç bir sorunum yoktu ilk aşılamam tutmuştu. içini karartma hemenHs
Hsg çekildim zaten sıkıntı çıkmadı çok şükür, şu anda da istersen aşılamaya geçelim istersen de evde birkaç ay daha dene dedi dr. Asilama hiç istemiyorum çünkü tutma ihtimali çok düşük. Heveslerinin de yıkılmaya hiç hazır değilim...
hayırlısı canım ocak 2016 da tüp bebek yapılcak dün doktorumla görüştüm o tarihe gün verdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?