- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
- Konu Sahibi BirGunesDoguyor
-
merhaba, forumda gezerken sorunu gördüm bende doktora gittiğimde herşey normal olmasına ragmen banada Klomen + çatlatma ignesi verdi fakat o oy biz deneyemediğimiz için olmadı. sonrasında ben ilaç kullanmadan 4 ay denemeye karar verdim çünkü testlerde ve yumurtlama ve çatlama takibinde sıkıntı görünmemişti. şimdilik beklemedeyim. eger bu ayda olmaz ise ben başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.Arkadaslar yumurtlamam olmasına ve kendiliğinden catlamasına rağmen doktor klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi verdi. Hiçbir şey anlamadım bu işten ben her şey normalse niye veriyor, normal değilse niye normal diyor...
Catlatma iğnesi vurduran arkadaslar, deneyimleriniz lütfennnnnn... ☺
canım her doktor ilk tedaviye başlayınca aynı şeyleri uyguluyor klomen+ çatlatma iğnesi bi kaç ay böyle devam eder bakar eger hamilelik oluşmazsa hsg yani rahim filmi çeker onda da bişey çıkmazsa histeroskopi çeker daha ayrıntılı bakalım kaçırdıgımız bişey olmasın der, rahimde egrilik falan vs şeyler varsa diye işte, sonra onda da bişey çıkmazsa aşılama yapalım der bi kaç sefer de aşılama yapar baktı aşılamada da olmuyo tüp bebek yapalım der :) çok yorucu bi tedavi süreci sabırlı olmalısın benim tavsiyem iyi bi doktor bul ilk o doktorla başla ve onunla devam et yoksa daha çok yorulursun çünkü doktor deiştirdiginde bütün herşeyi tekrarlıyorlar bu da daha çok yıpratıcı oluyor inşallah senin hemen olur bu kadar tedaviye gerek kalmadanArkadaslar yumurtlamam olmasına ve kendiliğinden catlamasına rağmen doktor klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi verdi. Hiçbir şey anlamadım bu işten ben her şey normalse niye veriyor, normal değilse niye normal diyor...
Catlatma iğnesi vurduran arkadaslar, deneyimleriniz lütfennnnnn... ☺
Hsg çekildim zaten sıkıntı çıkmadı çok şükür, şu anda da istersen aşılamaya geçelim istersen de evde birkaç ay daha dene dedi dr. Asilama hiç istemiyorum çünkü tutma ihtimali çok düşük. Heveslerinin de yıkılmaya hiç hazır değilim...canım her doktor ilk tedaviye başlayınca aynı şeyleri uyguluyor klomen+ çatlatma iğnesi bi kaç ay böyle devam eder bakar eger hamilelik oluşmazsa hsg yani rahim filmi çeker onda da bişey çıkmazsa histeroskopi çeker daha ayrıntılı bakalım kaçırdıgımız bişey olmasın der, rahimde egrilik falan vs şeyler varsa diye işte, sonra onda da bişey çıkmazsa aşılama yapalım der bi kaç sefer de aşılama yapar baktı aşılamada da olmuyo tüp bebek yapalım der :) çok yorucu bi tedavi süreci sabırlı olmalısın benim tavsiyem iyi bi doktor bul ilk o doktorla başla ve onunla devam et yoksa daha çok yorulursun çünkü doktor deiştirdiginde bütün herşeyi tekrarlıyorlar bu da daha çok yıpratıcı oluyor inşallah senin hemen olur bu kadar tedaviye gerek kalmadan
niye canım hiç öyle düşünme ilk aşılamayla hamile kalanlarda var, bende aşılama yaptırdım gün sayıyorum :)Hs
Hsg çekildim zaten sıkıntı çıkmadı çok şükür, şu anda da istersen aşılamaya geçelim istersen de evde birkaç ay daha dene dedi dr. Asilama hiç istemiyorum çünkü tutma ihtimali çok düşük. Heveslerinin de yıkılmaya hiç hazır değilim...
Sen sanslilardansin demek ki :)niye canım hiç öyle düşünme ilk aşılamayla hamile kalanlarda var, bende aşılama yaptırdım gün sayıyorum :)
yok canım sen yanlış anladın doğum yapmak için deil, bebek varmı yokmu diye test yaptırmak için gün sayıyorumSen sanslilardansin demek ki :)
Her pardon :) inşallah vardır canım... Kac günün var batayok canım sen yanlış anladın doğum yapmak için deil, bebek varmı yokmu diye test yaptırmak için gün sayıyorum
5 gün kaldı canım inşallah gelmez :) Rabbim hepimize nasip etsin evlat sevgisiniHer pardon :) inşallah vardır canım... Kac günün var bata
Aminnnn inşallah canım5 gün kaldı canım inşallah gelmez :) Rabbim hepimize nasip etsin evlat sevgisini
Slm canım ne yaptın var mı gelen giden5 gün kaldı canım inşallah gelmez :) Rabbim hepimize nasip etsin evlat sevgisini
bugün 15. günüm daha gelen giden yok canım peeşembe yaptırcam tahlil :)Slm canım ne yaptın var mı gelen giden
15. Gün derken? Asilama yapilali mi 15 gün yoksa adetin mi 15. günübugün 15. günüm daha gelen giden yok canım peeşembe yaptırcam tahlil :)
Canım bana dedin sanırım..Konu sahibi .. canim hersey normalde olsa veriliyor sureci kisaltmak adina .. ilk defa kullanacaksin anladigim kadariyla kac aydir deniyorsunuz ilk defa mi doktora gittin ?
Evet canim etiketleyemedigim icin konu sahibi dedim :) belki de bu vesile olacak canim dene cogu kiside ilk ayda tutuyor ..Canım bana dedin sanırım..
Yok geçen yıl ilk istemeye başladığımız zaman gidip hormonlara baktirmistim, bi de eşime test yaptırmıştık. 1yılı geçti olmadı henüz
aşılama yapılalı 15 gün oldu :)15. Gün derken? Asilama yapilali mi 15 gün yoksa adetin mi 15. günü
Ama tutmadı :) nasip kısmet her şey canım, rabbim geciktiritorsa bi bildiği vardır elbetEvet canim etiketleyemedigim icin konu sahibi dedim :) belki de bu vesile olacak canim dene cogu kiside ilk ayda tutuyor ..
Hadi inşallah tutmuştur :)aşılama yapılalı 15 gün oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?