- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 138
- 26
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.721
Çıkmadı mı canım halaAyy dayanamiycam acmiyorlarnerde kaldi bu mail
CikmadiÇıkmadı mı canım hala
Yoktur yokturCikmadicok yogundu o yuzdenmi aceba Ay kotu bisey yoktur insallah
Off insallah cikar inanirmisin butun korkularimla kafayi siyircam yeminleYoktur yokturstres yapma çıkar birazdan inşallah
İnanırımOff insallah cikar inanirmisin butun korkularimla kafayi siyircam yeminle
Insallahİnanırımçok stresli bir süreç ama kalbini bozma güzel çıkacak sonuç Allah'ın izniyle
Aradın mi peki sormak içinInsallahhic bu kadar olmazdi bekledikce stres katlaniyor keske daha erken gitseydim
Aradim acmiyorlar simdi oraya gidiyorum direk sorcam dayanamadimAradın mi peki sormak için
Sorun bakalım inşallah çıkmıştırAradim acmiyorlar simdi oraya gidiyorum direk sorcam dayanamadim
Simdi aradim dedi sonuc yeni cikti 15-20 dakikaya elinizde olur dedim bana soyleyin guvenlik acisindan soylemedi Of olcem insallah guzel cikarSorun bakalım inşallah çıkmıştır
Sanki sonucu sen almicaksin neyin güvenliğiSimdi aradim dedi sonuc yeni cikti 15-20 dakikaya elinizde olur dedim bana soyleyin guvenlik acisindan soylemedi Of olcem insallah guzel cikar
Hey Allah'ımSimdi aradim dedi sonuc yeni cikti 15-20 dakikaya elinizde olur dedim bana soyleyin guvenlik acisindan soylemedi Of olcem insallah guzel cikar
Yarım saat oldu gelmedi mi mailSimdi aradim dedi sonuc yeni cikti 15-20 dakikaya elinizde olur dedim bana soyleyin guvenlik acisindan soylemedi Of olcem insallah guzel cikar
Aynen sacmalik alt tarafi bir sayi soyleyecekler anami aglattilarSanki sonucu sen almicaksin neyin güvenliği
Neyse a daha bekleyelim
Off gecmiyorHey Allah'ımneyse hemen geçsin dakikalar
Simdi dogurcam artikYarım saat oldu gelmedi mi mailbizim bu çektiklerimiz
Hahahahah ben de dogurcam durAynen sacmalik alt tarafi bir sayi soyleyecekler anami aglattilar
Off gecmiyorne bekledik ya valla
Simdi dogurcam artik
Valla benimde 20 dakika dedi 30 oldu yokHahahahah ben de dogurcam dursinirlerim bozuldu ayol
Kız sayfayı yenileye yenileye bir hal oldumAynen sacmalik alt tarafi bir sayi soyleyecekler anami aglattilar
Simdi dogurcam artik
Hahah ay bende yumurtlıcamHahahahah ben de dogurcam dursinirlerim bozuldu ayol
Kız dur geç olsun güç olmasınAynen sacmalik alt tarafi bir sayi soyleyecekler anami aglattilar
Simdi dogurcam artik
Ayy ne kadar tatlisin ya iyiki varsiniz yalniz kalsam olurdum tek basimaKız sayfayı yenileye yenileye bir hal oldumbiyandan çalışıyorum biyandan buraya bakıyorum ne açıklamadılar hala
Dur simdi olmaz kocan yanindaysa yumurtlaHahah ay bende yumurtlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?