- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.581
Cidden hani ogrenknce sevinirim saniyordum yerini korku aldiVar var, alışması zor oluyor ama cidden var
Sagol canim benimdarısı sana seni de ocak ayinda beklesek mi
Ayyy, inşallah güzel olur her şey canısı
Bana da dua edinVar var, alışması zor oluyor ama cidden var
Sagol canim benimdarısı sana seni de ocak ayinda beklesek mi
Ayyy, inşallah güzel olur her şey canısı
Normalde bildigim seylere suan inanamiyorum iki cizgi gorup hamilemiyim diyenlerle dalga geciyordum suan tam o moddayimDoktor öyle konuşmak zorunda kuzum. Seni her türlü sonuca hazırlamak için öyle demiştir. Kız beta 5den yüksek olunca gebelik var demek biz bunu burda kaç kişiye anlattık ay mervesakin ol stres yapma bunlar hep mutluluktan
Ay bende dalga geçiyim o zaman benim de başıma gelsinNormalde bildigim seylere suan inanamiyorum iki cizgi gorup hamilemiyim diyenlerle dalga geciyordum suan tam o moddayim
Doktor Banu Çiftçi bir videosunda "gebelik ogrenilince yerini endişe ve korku alır" diye çok güzel genelik ilerlemesini anlatıyor,ben de ilk başta bir salak oldumCidden hani ogrenknce sevinirim saniyordum yerini korku aldi
Duamizdasin canımBana da dua edin
Hamile biri Ayet-el kürsi okuyup arkasından isimle dua ederse kabul olurmuşDoktor Banu Çiftçi bir videosunda "gebelik ogrenilince yerini endişe ve korku alır" diye çok güzel genelik ilerlemesini anlatıyor,ben de ilk başta bir salak oldum
Duamizdasin canım
HahahahHadi bakalim beline kuvvetgerdegz giren damatlar gibi
Ajjajajja dur daha iki tane var hepinizi dualayalim sirayla insallah hepimiz anne olalim yaKız tüm hamişler seferber olup bize dua etsenizehamilenin duası kabul olurmuş bize de edin unutmayın bizi
Yok insan baya sacma hal aliyor yapmaAy bende dalga geçiyim o zaman benim de başıma gelsin
Cok guzel soylemis uzerimdeki bu salaklik kalkarsa rahatliycam sankiDoktor Banu Çiftçi bir videosunda "gebelik ogrenilince yerini endişe ve korku alır" diye çok güzel genelik ilerlemesini anlatıyor,ben de ilk başta bir salak oldum
Duamizdasin canım
Ayy hepinize tek tek yapacagim insallah bunuHamile biri Ayet-el kürsi okuyup arkasından isimle dua ederse kabul olurmuşAdım Emine müsait olduğunuz bi zamanda dua ederseniz beni çok mutlu edersiniz kızlar
Hahahah1 ay sonra açılış
Yarın cumanın akşamı ve cuma günü okuyacağım Allah'ın izniyleHamile biri Ayet-el kürsi okuyup arkasından isimle dua ederse kabul olurmuşAdım Emine müsait olduğunuz bi zamanda dua ederseniz beni çok mutlu edersiniz kızlar
Kız 3 iyi sankiAjjajajja dur daha iki tane var hepinizi dualayalim sirayla insallah hepimiz anne olalim ya
Yok insan baya sacma hal aliyor yapma
Cok guzel soylemis uzerimdeki bu salaklik kalkarsa rahatliycam sanki
Ayy hepinize tek tek yapacagim insallah bunu
iki kisi girin 4 kisi cikin insallah
Kız Allah bilirde bende yardım edecek kimse yokOlmusken iki olsa zarar olmaz
Hajajjaja ne guzel iste kkye girip ah Kizlar uykusuzluktan yoruldum dersinKız Allah bilirde bende yardım edecek kimse yoksaçlar dik dik dolaşırım valla
Yorulmam kız ölürümHajajjaja ne guzel iste kkye girip ah Kizlar uykusuzluktan yoruldum dersin
Ah ben cok istiyorum ikizYorulmam kız ölürüm
Sen eşine bir şey demedin demiAh ben cok istiyorum ikizinsallah sana olsun
DedimSen eşine bir şey demedin demi
Yaa olmadı amaDedimoyle bir tepki verdiki ben sok instadakiler gibi uzerime atlar zannettim olmadi
hic hayal ettigim gibi olmadi ayiYaa olmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?