- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.341
Tesekkur ederim cicegimGeçmiş olsun kuzum
Görüyoruz nasılsa yarına Allah Kerim
HarikaTest aldim yaptim. Dijital bitmisti. Normak clearblue aldim. İdrar ic kismina gecer gecmez golge gibi bir + isareti belirdi. Yani 1 dakika bile gecmedi belirmesi icin. Ama zayif yani golge gibi. Simdi ben ne edegim? Nerelere gideyim? Kafama nerelere vurayim? Ne sevinemiyom ne uzulemiyom. Kaldim ya mal gibi.
Kuzum daha bakalim ikimiz icinde ümit bitmedi adet olana kadar suremiz varErken gebelik testi yaptım negatif cıktı
YaaaaaaaaOff ya bisey var gibide yok gibi de c cizgisi de gec geldiEki Görüntüle 2981734
Canim testi yaptıktan 10 dk sonra cok çok silik bir çizgi göründüKuzum daha bakalim ikimiz icinde ümit bitmedi adet olana kadar suremiz varbat ne zaman senin
Yavrum bu bozuk.olmasina ragmen bunda bile yeri belli
Ayyyy simdi gordumm onu daa hadi hayirlisi insallah teker teker geliyosunuzCanim testi yaptıktan 10 dk sonra cok çok silik bir çizgi göründübata 6 gün var daha
Yok bu iğneden sonra ilk testimAyyyy simdi gordumm onu daa hadi hayirlisi insallah teker teker geliyosunuzdaha once hic yapmis miydin test
Ay hadi bakalim cok dua edicem yarin sabahta gorYok bu iğneden sonra ilk testim
Ya Kizlar valla miYaaaaaaaaKan ver kan kan kaaaaan orda el salliyo bildigin
Hadi insallah cidden bir garip ilk kez kullandim bu testi bana umut oldunuz Bir tane daha mi yapsam aksam jajjajjaYavrum bu bozuk.olmasina ragmen bunda bile yeri belli
Bu gozler ne silik testler gordu bundan daha silik hemdeYa Kizlar valla miOff dur yarin yapim varsa kan yoluna 11. Gun bugun
Hadi insallah cidden bir garip ilk kez kullandim bu testi bana umut oldunuz Bir tane daha mi yapsam aksam jajjajja
Benim kor esim fotoda goruyor
Gercek te gormedi biraz modum dusty
Demi 6. Gun siliktiBu gozler ne silik testler gordu bundan daha silik hemdevalla eger ilk testinde silik olsaydi ümit vermezdim ama ilk testin bildigin negatifti haydeeee 2. Gebemizzzz
Ay biz de görelim miTest aldim yaptim. Dijital bitmisti. Normak clearblue aldim. İdrar ic kismina gecer gecmez golge gibi bir + isareti belirdi. Yani 1 dakika bile gecmedi belirmesi icin. Ama zayif yani golge gibi. Simdi ben ne edegim? Nerelere gideyim? Kafama nerelere vurayim? Ne sevinemiyom ne uzulemiyom. Kaldim ya mal gibi.
Yarini bekle kuzum bekleyebilirsenTesekkur ederim cicegimAyy varya su cifti bir gorseydim
Esime de gosterdim var diuor bir yok diyor test ucuz ondanmi aksam test almaya gidip bir dahami yapsam
Elimde bir normal bir dijital test kaldi
Bende hic sabir kalmadiAy biz de görelim mi
Yarini bekle kuzum bekleyebilirsen
Ayy çok heyecanlı inşallah vardır yaBende hic sabir kalmadisizce yeni yeni mi cikiyor o cizgi o yuzden mi var gibi yok gibi bisey
Kuzum ben kimyasal gecirdigimde doktor yumurtan catlamis dedi 13 gun sonra kan verdim 14 cikti degerim testim de silikti yani ona gore bakinca suan cok cok yenidir daha 11 gun gecti ki igneyi yapinca direk catlamiyo 36 saatte ordan dus daha 10 gun bile gecmedi catlamanin ustundenBende hic sabir kalmadisizce yeni yeni mi cikiyor o cizgi o yuzden mi var gibi yok gibi bisey
Çok teşekkür ederim canımAy hadi bakalim cok dua edicem yarin sabahta gor
Abla kayit kimligmin suresi bitdi bu gun. Acilsin tekrar oturma izni kaydimi yaptiraym sonra. Yoksa kovarlar beni. Ama ne bileym ya off. Korkuyom umutlanmaya. İnseAllah nasib eder her ikimizeHarikavar demekki bu ikinci kez sen yarin test ver gitsin
Benimki seninki kadar dahi cikmadi
Cok tesekkur ederimAyy çok heyecanlı inşallah vardır ya
Y’a aslinda cok haklisin iyiki boyle dusunursek bêta yeni yukselirKuzum ben kimyasal gecirdigimde doktor yumurtan catlamis dedi 13 gun sonra kan verdim 14 cikti degerim testim de silikti yani ona gore bakinca suan cok cok yenidir daha 11 gun gecti ki igneyi yapinca direk catlamiyo 36 saatte ordan dus daha 10 gun bile gecmedi catlamanin ustunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?