- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.301
Ayy kiyamam kalbin ne kadar temiz bende de hep oyle oldu biliyormusunBen böyle rüyada görmüştüm elimde kağıt beta 20 çıkmıştı rüyamda bile çok düşük değer diye düşünmüştümherhalde testte pozitifi görmeden 3-4 gün önce bu rüyayı görmüştüm. Hep okudum burada rüyamda hamile olduğumu gördüm sabah uyandığımda test yaptım pozitifti yazanları hiçte inanmıyordum valla bende de öyle oldu
Aynen öyle canım zaten tek teselli sağlıklı değilmiş demek oluyorAy yok ben hep sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Bir kere düşük yaptim zaten canımdan can gitti. rabbim kimseye yaşatmasin. Keseyi bile göremeden gitti aylarca bekledigim sevincim kursağımda kaldı. Sağlıklıysa olsun değilse ne benim ne de onun canı yanmasın
Valla bak 5 gün önce falan rüyamda bir marketteyim kardeşim kapıda bir kadınla konuşuyor siyah giyinmiş siyah baş örtülü bir kadın yanlarına gidiyorum bana bir yaprak veriyor bir şeyler söyledi ama hatırlamıyorum sonra giderken arkasını dönüp üzülme senin çocuğun olucak hemde erkek diyip uzaklaşıyorAyy kiyamam kalbin ne kadar temiz bende de hep oyle oldu biliyormusun
Ayy masallah bence de bu ruya senin erkek cocugun olacagini gostermis’resmen hadi insallahValla bak 5 gün önce falan rüyamda bir marketteyim kardeşim kapıda bir kadınla konuşuyor siyah giyinmiş siyah baş örtülü bir kadın yanlarına gidiyorum bana bir yaprak veriyor bir şeyler söyledi ama hatırlamıyorum sonra giderken arkasını dönüp üzülme senin çocuğun olucak hemde erkek diyip uzaklaşıyorÇok ilginç geldi bana bu rüya bakalım ümitliyim inşallah doğru çıkar
Valla canım ben 3 gün kala yaptığımda negatifti işte bence yarını bekle11. Gun cok erken demi ikna edin beni ama gidip yapim negatifse bile erkendir demi
İnşallah yaaAyy masallah bence de bu ruya senin erkek cocugun olacagini gostermis’resmen hadi insallah
Bekleyim zaten birsey kalmadi Ay cok korkuyorum ben ya valla belirtide varmi yokmu bilmiyorum bitti gittiİnşallah yaa
Bence yapma canım 11. gün çok erken11. Gun cok erken demi ikna edin beni ama gidip yapim negatifse bile erkendir demi
Haklisin bekledim bekledim simdi oturur aglarim esim yanimdaBence yapma canım 11. gün çok erken
bende ilk seferinde oturdum ağladım bu ikinci tedavim bu sefer ağlamayacağım ne zaman nasipse o zaman olacak pco mu var sende deHaklisin bekledim bekledim simdi oturur aglarim esim yanimdatum gunu mahvederim
Yok kuzum ya bende hipofiz bezim calismiyorbende ilk seferinde oturdum ağladım bu ikinci tedavim bu sefer ağlamayacağım ne zaman nasipse o zaman olacak pco mu var sende de
Boşver belirtiyiBekleyim zaten birsey kalmadi Ay cok korkuyorum ben ya valla belirtide varmi yokmu bilmiyorum bitti gitti
haşimato ise bende de varYok kuzum ya bende hipofiz bezim calismiyoryumurtalar buyumuyor bu nedenle
Naptin sen kac gun kaldi
Sabah test yaptım yine negatif sonradan kesin çizgi çıkar
Hayr olsun inşallahAynen öyle kuzum sağlıkla gelsin inşallahvalla 3-4 gün önce bir rüya gördüm bakalım inşallah doğru çıkar
Ayy magnisss yapsan miAyy yerimoyle dusunme senin ne sucun var ama eninde sonunda ogrenecegiz aslinda ama iste ben
Bak ben sana benim testi atimeski testim aynisi benim cizgi seninkinden daha silikti ama vardi diger attigin testi bilmem ama clife a guvenirim
Jajjajajja al benden fe o kadar
Bugun 11. Gunum ve hala test yapamadim 7. Gunde yaptim hic bisey yoktu
Ee ben görüyorumAy fotoda görünmüyor ki ben zor görüyorum
DemiBoşver belirtiyi3 günün kaldı zaten valla iğne vurulduğun zamanı hatırlıyorum yarın testi yaparsın inşallah güzel haberi alırız
Ay bastan umitsiz olmak yok ama insallah olur hic bisey belli olmazhaşimato ise bende de var
ben beş gün iğnne kullanacakmışım bir yumurta 10 mm üzerinde dedi bu ay niyeyse çok istekli heyecanlı başlamadım o yüzden umudum yok
Yaa off senin islzr de karisik kan ver kurtul benceSabah test yaptım yine negatif sonradan kesin çizgi çıkarişteyim şuan akşama belki lan veririm sen test yaptın mı yoksa
Negatif cikarsa erken diye beni umitlendiririn ama sozmuHayr olsun inşallah
Ayy magnisss yapsan mi
Negatif adım gibi eminin ama Bi kan vericem iant ettim vericem ve üzülücem yaniDemine cabuk gecti diycem ama gecmedi de dur bugun bir yapim nolur
Ay bastan umitsiz olmak yok ama insallah olur hic bisey belli olmaz
Yaa off senin islzr de karisik kan ver kurtul bence
Negatif cikarsa erken diye beni umitlendiririn ama sozmu
Negatif adım gibi eminin ama Bi kan vericem iant ettim vericem ve üzülücem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?