- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.261
Kızlar ilk öğrendiğim testler artık vedalaşıyorum inşallah yerine yenilerini koyup ömür boyu saklarımEki Görüntüle 2981661
In
Sen icini ferah tut Yarin bir kan ver evde stokta testin varmi ? Yap istersenMagnifiaque boylede çikmisti bir kere. O zaman daha adet gunum gelmemisti. Ama bilmiyorum umutlenmekde istemiyorum ama umutsuzlukda olsun istemiyorum. Ama sanki belirtilerde var gibi gibi. Kan vermeden inanamiyacagim qaliba.
Amin canım benimInsallah cok bekletmeden rabbim
Sen icini ferah tut Yarin bir kan ver evde stokta testin varmi ? Yap istersen
Inşallahİnşallah sağlıklı gebelik olur canımgüzel kan sonuçlarını bekliyoruz bize haber ver mutlaka
InsallahAmin canım benimAllah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Ayy şimdi ovülasyon yap değerlendir bide otur 14 gün bekle
Hep sabir hep beklemek omrumuz boyle geciyorAyy şimdi ovülasyon yap değerlendir bide otur 14 gün bekleuff ya çok zor
Eczane yakinimda ama dun sabah erkenden yapmistim diye tekrarlamadim. Vallahi testlere para harcamaktan para kalmadiInsallah cok bekletmeden rabbim
Sen icini ferah tut Yarin bir kan ver evde stokta testin varmi ? Yap istersen
Off sorma testcileri zengin eden benim suan korkuyorum amaEczane yakinimda ama dun sabah erkenden yapmistim diye tekrarlamadim. Vallahi testlere para harcamaktan para kalmadiama bu sabah erkenden yaptigimda o ince çizgili olan testimdi. O hep negatif. Clearblue de hep pozitif. Ama açikcasi diger aylari clearblue hic pozitif cikmamisti.
Aynen vallahi belki rusyadayim ya ben rus parasiyla 10.000 rubl haracamisimdir teste. Sadece dijital test gercekten dogrumu soyluyor? Hic yanilma ihtimali varmi?Off sorma testcileri zengin eden benim suan korkuyorum ama
Dijital testlerde yanilma ihtimali gercekten yok bence hamile kaldigim da hergun yapiyordumAynen vallahi belki rusyadayim ya ben rus parasiyla 10.000 rubl haracamisimdir teste. Sadece dijital test gercekten dogrumu soyluyor? Hic yanilma ihtimali varmi?
Elinde stok varsa yap canımHep sabir hep beklemek omrumuz boyle geciyor
Gidip test mi yapsam Of
Ayy gidip simdi nasil 500 rub vereyim ben. Tamam gidip alayim. Onudami sabah ilk idrarla yapmak gerek?Dijital testlerde yanilma ihtimali gercekten yok bence hamile kaldigim da hergun yapiyordumhaftasina kadar soyleyenden hep dogruydu
11.gun erkenmiElinde stok varsa yap canım
Ben fransadayim burda da ates pahasi lanet testAyy gidip simdi nasil 500 rub vereyim ben. Tamam gidip alayim. Onudami sabah ilk idrarla yapmak gerek?
Vallahi deme ya. Testde o kadar pahali olurmu ya. Vallah bu gidisle bekleyecegim, cocuk karnimda tekme atinca anlayacagim, hamilemiyim degilmiyimBen fransadayim burda da ates pahasi lanet testelimfeki ucuzlarda pozitif gorursem dijitale gecis yaparim
Yarın vereceğim şimdi beni tuhaf bir korku sardıCok silik bisey goruyorum kiAy bu cok guzel kan versene direk
Ben fransadayim burda da ates pahasi lanet testelimfeki ucuzlarda pozitif gorursem dijitale gecis yaparim
Canım kan testi vermeden yarın ilk idrar ile tekrarla testi istiyorsan sonuca göre kan verirsin bende pozitif çıkınca 4 test yapmıştım aynı andaYarın vereceğim şimdi beni tuhaf bir korku sardıya iğnenin etkisi geçmemişse diye düşünüyorum
Evet yapma yarın 12.günün yarın yaparsın11.gun erkenmi
Jajajajjaa varya cidden beklesek daha iyi test yapinca da kafa rahat etmiyor ki daha cok karisiyorVallahi deme ya. Testde o kadar pahali olurmu ya. Vallah bu gidisle bekleyecegim, cocuk karnimda tekme atinca anlayacagim, hamilemiyim degilmiyimbaska care kalmadi yani. Yada cocuk karnimda dile gelecek. Anaammm cilekes anam. Bende burdayim, diye
12. Gun gecmistir artik ya ama bekle 13. Gunde yapalimYarın vereceğim şimdi beni tuhaf bir korku sardıya iğnenin etkisi geçmemişse diye düşünüyorum
Offf ates pahasi masallah hayir’hem pahalikız bende baktım amazondan 150 ye denk geliyor TL olarak çok pahalı
Aynen Bence deCanım kan testi vermeden yarın ilk idrar ile tekrarla testi istiyorsan sonuca göre kan verirsin bende pozitif çıkınca 4 test yapmıştım aynı andao kadar ümidim yoktu düşün artık
Evet yapma yarın 12.günün yarın yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?