- 31 Aralık 2021
- 46
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.141
Devlette aynı yöntemleri öneriyor ama cm mm. Söylüyorlar mı bilmiyorum ben yeni yeni düzenli gidiyorum doktora canmCok aminnnnn
Anladım,devlette iğne vs durumu nasil bilgim yok ama eğer devlete tekrar gidebilirsen mm ogrenirsen icin rahat eder
Ağzını hayr aç kiz
Evet bebek için verdiSana doktor ne dedi gebelik için verdi dimi
Ayy inşallah iğnenin etkisi değildir.İgne gününü saymadan 11. Gün ben çıplak gözle net gorebiliyorum ama telefinda cok net degilbuyuk ihtimal igne etkisidir ama bakalim S Semsem21 Magnifiaque
Bu yaptığın erken gebelik testi mi ?İgne gününü saymadan 11. Gün ben çıplak gözle net gorebiliyorum ama telefinda cok net degilbuyuk ihtimal igne etkisidir ama bakalim S Semsem21 Magnifiaque
Yok canim kaset test uyduruktanBu yaptığın erken gebelik testi mi ?
Valla bende de yok hicbisey sadece akıntı var o kadarAyy inşallah iğnenin etkisi değildir.ben en iyisi bugün kendimi tutayım yarın yapayım. Çünkü belirti yok korkuyorum negatif görmeye
Geçen iğnende gebe kalmış miydin kiValla bende de yok hicbisey sadece akıntı var o kadarben gecen ignemde de 12. Gun coooook silik gormustum ama dayanamadm yine bakalim yarinda yapim koyulasiyo mu siliniyo mu belli olur
Yok kuzum ben bir tek nisanda klomen + ovitrelle kullandim sonra eylulde sadece klomen kullandim o zaman kimyasal gebelik gecirdim daha da tık yokGeçen iğnende gebe kalmış miydin ki
O zaman sevinmek için erken canım ☺ inşallah bu defa hayal kırıklığı olmaz hepimiz için. Yarın ben de yapacağım ama pek bir umidim yok açıkçasıYok kuzum ben bir tek nisanda klomen + ovitrelle kullandim sonra eylulde sadece klomen kullandim o zaman kimyasal gebelik gecirdim daha da tık yok
Aynen kuzum 13. 14. Gun pozitif gorursem anca sevinirimO zaman sevinmek için erken canım ☺ inşallah bu defa hayal kırıklığı olmaz hepimiz için. Yarın ben de yapacağım ama pek bir umidim yok açıkçası
Canm kusura bakma detaylı soruyorum Bende merakliy heycanliyimEvet bebek için verdi
Ay ben goruyorumİgne gününü saymadan 11. Gün ben çıplak gözle net gorebiliyorum ama telefinda cok net degilbuyuk ihtimal igne etkisidir ama bakalim S Semsem21 Magnifiaque
Yok bebegim ilk testAy ben goruyorumonceden hic test yapmismiydin cizgi kayboldumu diye
Heh bak burda daha gorunuyo aslinda boyleAy ben goruyorumonceden hic test yapmismiydin cizgi kayboldumu diye
Umut vermek istemiyorum amaHeh bak burda daha gorunuyo aslinda boyle
Yok kuzum ben oyle umutlanmam cok 2 seneden sonra en az 10 defa su testlerde cizgi gormusumdur silik silik hep husran olduUmut vermek istemiyorum amaolabilir he dusunsene 10. Gunde ignenin etkisi gecmis olabilir
Ayy cumlemize Versin insallahYok kuzum ben oyle umutlanmam cok 2 seneden sonra en az 10 defa su testlerde cizgi gormusumdur silik silik hep husran oldukanda gorene kadar oyle umudum yok amaaa guzel temennilerin icin Allah razi olsun Rabbim bizim icin ne dusunuyorsan bin kat guzellerini sana versin
Freely marka kuzum 10tllik testlerdenAyy cumlemize Versin insallahtestin markasi ne guvenilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?