- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.121
Amin insallahhhne güzel ya :) inşallah bende yaşarım bu duyguları :)
Tesekkur ederimm darısı isteyen herkesin basına inşallahSağlıcakla gelsin inşallah hayırlı olsun
benim doktor 36 saat sonra dedi ben birde ondan sonraki günü değerlendirdim canım sadece iki gün olabildi sıkıntılar vardıAy sormayı unuttum smdi aklıma geldi hangi saatleri dedi sana doktor degerlendir diye
muz ve keçi boynuzu pekmezi de alabilirsin canım bence işe yarıyorGünaydın kızlar. Bende dün gece son femeramı aldım bugün kontrole gidicem. Erken gidiyorum biliyorum ama adet olduğumda muayene olamamıştım telefondan doktor başla sonra gel dedi. Bende biter bitmez gidiyim dedim. Bakalım ne durumda yumurtalar. Birde dün eşim için arısütü bal polen karışımı aldık. Bende kullansammı ondan sizde
bence sürekli yapıp kendini üzme canım çatlatma iğnesinden iki hafta sonra yap o zaman çıkıyor zatenPeki ben tekrar ne zaman yapayım test . 2 gün cok erken değil mi ya
Muz zaten Maşallah eşim muz delisi akşamları habire muz yiyormuz ve keçi boynuzu pekmezi de alabilirsin canım bence işe yarıyor
onu bilmiyorum açıkcası ama bunlar faydalı besinler zaten canımMuz zaten Maşallah eşim muz delisi akşamları habire muz yiyorpekmezde içiyor aklına geldikce o. Bana faydalımı bunlar peki canım
Sağolasın canım arısütü karışımını başladım bende. Muzda yerimonu bilmiyorum açıkcası ama bunlar faydalı besinler zaten canım
eşin keçi boynuzu pekmezi içsin bence ya cidden bilmiyorum ama faydası var gibi :))Sağolasın canım arısütü karışımını başladım bende. Muzda yerim
insan kendini alıkoyamıyor ki işte o çift çizgiyi görmek bile çok güzel yalan olduğunu biliyorum ama işte güzel . 9. gün 11 gün yaparım daha yapmambence sürekli yapıp kendini üzme canım çatlatma iğnesinden iki hafta sonra yap o zaman çıkıyor zaten
çok haklısın canım 9. günde belli olmaz daha amainsan kendini alıkoyamıyor ki işte o çift çizgiyi görmek bile çok güzel yalan olduğunu biliyorum ama işte güzel . 9. gün 11 gün yaparım daha yapmam
en erken kacıncı gun yapmalıyım benım bıraz silik cıktı etkisi gectığı için cıkar dıye düşünyorum ama bilemiyorumçok haklısın canım 9. günde belli olmaz daha ama
O içiyor canım. Vardır bencede mutlakaeşin keçi boynuzu pekmezi içsin bence ya cidden bilmiyorum ama faydası var gibi :))
yani 11 günde silik çizgiyle görenler olmuş canım ama ben adetim gektikten sonra baktım ilk tedavimde sürekli baktığım için psikolojimi etkilemiştien erken kacıncı gun yapmalıyım benım bıraz silik cıktı etkisi gectığı için cıkar dıye düşünyorum ama bilemiyorum
inşallah canım olumlu düşün hepO içiyor canım. Vardır bencede mutlakaBirde o karışımı aldık şimdi umarım şifa olur. Nasip olur hepimize artık
Hepsi bende de var kuzum. Bunları hiç kafana takma. Ben bunlardan dolayı hamile kalamam sanıyordum. Çok şükür 4 kere hamile kaldım. Ama malesef sebebini bulamadığımız kayıplar yaşıyorum.inşallah canım olumlu düşün hep
beni belki duymuşsıundur hem pko hem fazla kilo hem haşimato vardı
dokuz ay normal denedik sonra iki ay da tedavi oldum
ikinci ay pek takmadım kendini rahat bırak inşallah en hayırlı zamanda gelecektir
bende oldu çok şükür kalp atışı bekliyorum inşallah sende kayıp vermezsin bir daha canımm rabbim sağlıkla kucağına aldırsınHepsi bende de var kuzum. Bunları hiç kafana takma. Ben bunlardan dolayı hamile kalamam sanıyordum. Çok şükür 4 kere hamile kaldım. Ama malesef sebebini bulamadığımız kayıplar yaşıyorum.
İnşallah bu ay sana da nasip olcak bende takmadığım zamanlarda oldu hep
Aa pardon ben dikkat etmemişim kuzum. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallahbende oldu çok şükür kalp atışı bekliyorum inşallah sende kayıp vermezsin bir daha canımm rabbim sağlıkla kucağına aldırsın
amiin canım inşallah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinAa pardon ben dikkat etmemişim kuzum. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
Amin canım inşallahamiin canım inşallah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?