- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.881
Herkes sabirli tablosumVer bakalim elinde testin yok muydu yapsaydin bir
Daha cok erken bisey demek icin insallah pozitife donerKızlar benimde dün 10.günümdü negatife döndü dün. Kanda baktırdım 1.97 çıktı. Önceden hep 0.20 cikiyordu yükselir mi sizce. Böyle olan oldu mu
Kuzum dun test yapmismiydin ? Veya onceleriKızlar selam 10.gün bugün iyicene silikleşti heralde yarın yok olur iyicene bakalım sonra koyulaşacak mıEki Görüntüle 2999357
Progesteron baslamalisin cicegim tutunmasi icinKuzum ben de önce pozitif test görceğimi sonra 6 beta görceğimi bugün de kahverengi akıntı göreceğimi hiç sanmıyordum2.5 yıl sonunda ilk defa pozitif test gördüm ya çerçeveletip asasım var
inşallah sağlıklı bir bebek alırsın kucağınainşallah kuzucumyok sağlık ocağında vardım en yakın oraydı işe giderken yaptırıyım dedim
Sen naptin pekiinşallah sağlıklı bir bebek alırsın kucağına
ben mi ben senin gibiyim Magniciğim telaşlıyımSen naptin pekiyeni hamis
yaptım cnm dün daha koyuydu bugün daha silikKuzum dun test yapmismiydin ? Veya onceleri
Progesteron baslamalisin cicegim tutunmasi icin
E L B A guzel haberini bekliyorum
Ah o telaslar hala gitmediben mi ben senin gibiyim Magniciğim telaşlıyım
yarın randevum var keseyi görebilirsem benden mutlusu yok
sen nasılsın
Ah Kuzum hic uzulme ilk denemendi bu insallah en kisa zaman da nasip eder rabbimKızlar sonuç negatif malesef
bu ilk denemenmiş hastalığın ne bilmiyorum ama benim de ilk denememde olmamıştı ondan canım kendini hiç üzme zamanı gelecek elbetKızlar sonuç negatif malesef
O zaman daha bitmedi senin cizgi Kuzum uc gun daha bekle benceyaptım cnm dün daha koyuydu bugün daha silik
hadi hayırlısı ağrıların azaldı mı MagniAh o telaslar hala gitmediBende iyim Kuzum bugun kan verdim
Kan grubuma bakacaklardi
Sali gunu rdvum var insallah onu bekliyorum
Insallah hersey yolundadir benim icin de senin icinde
Sende keseyi gorursun
Evet arada gelip gidiyor agrilarim sukurler olsun sadece bulantim cok Kuzumhadi hayırlısı ağrıların azaldı mı Magni
Allah yardımcın olsun inşallah bulantı çok zor işe başladın mıEvet arada gelip gidiyor agrilarim sukurler olsun sadece bulantim cok Kuzum
Yok Kuzum doktor Allah korusun dusuk tehlikesi var diye uzatti raporumu iyiyim evdeAllah yardımcın olsun inşallah bulantı çok zor işe başladın mı
oh çok iyi olmuş ben gelip gidiyorum işeYok Kuzum doktor Allah korusun dusuk tehlikesi var diye uzatti raporumu iyiyim evde
yaa kiyamam is hic cekilmez simdioh çok iyi olmuş ben gelip gidiyorum işe
hiç sorma aklımı toparlayamıyorum bugün elektrikler gitti soğuktu falan ondan keyifsizimyaa kiyamam is hic cekilmez simdi
Estağfurullah canim olur mu öyle şeyAllah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı şekilde nasip etsin de sen de benim gibi bekle betayı inşallah amaa daha belirgin olsun şüpheye düşmedenAcını hatırlattığım için çok özür dilerim canım benim
Hadi hayırlısı inşallahinşallah kuzucumyok sağlık ocağında vardım en yakın oraydı işe giderken yaptırıyım dedim
Valla canısı ne iyi ne kötüyüm,adet oldum ama kendimi toparlayamiyorum ara ara aglama krizim geliyor iyice salaga bagladimcanım sen nasılsın keyfin nasıl
He kiz sorma biz böyle değilizHerkes sabirli tablosum
Daha cok erken bisey demek icin insallah pozitife doner
ben iyiym tabi düşük psikolojisini bilmiyorum amaValla canısı ne iyi ne kötüyüm,adet oldum ama kendimi toparlayamiyorum ara ara aglama krizim geliyor iyice salaga bagladimsen nasilsin bebisko nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?