- 9 Ağustos 2021
- 15.407
- 52.674
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.821
evettt ben glikofor kullanıyorum şeker direnci ilancı o varya hep ondan kaynaklıBulanti icin cok erken degilmiAllah yardimcin olsun ama tek dert bulanti olsun napalim bebek iyi olsun da
Ah o endise stres hic bitmiyor ki gidiyorsun doktora biraz geciyor cikinca dévam Seni oyle iyi anliyorum ki bende hala varevettt ben glikofor kullanıyorum şeker direnci ilancı o varya hep ondan kaynaklı
hani snaa diyordum ya canım sakin ol keseyi görürsün diye kendim de aynı stresi yaşıyorum
senin şimdi kaç haftalık oldu canım
kalp atışını ne zaman duyacaksın canımAh o endise stres hic bitmiyor ki gidiyorsun doktora biraz geciyor cikinca dévam Seni oyle iyi anliyorum ki bende hala var
7-8 haftalik oldu ikisinden biri Kuzum insallah keseyi gorursun icin az rahatlarbende haftaya gitcem valla hergun gun sayiyorum
Korkma bunlar guzel belirtiler istekalp atışını ne zaman duyacaksın canım
evet bende de 3 haftalık şimdi cumayı sayıyorum
kasık ağrısı bel ağrısı baş dönmesi hepsini yaşadım biraz korkuyorum ondan
birde iş yerindeyim kimse bilmiyor daha işten
bizim herkes duydu desemKorkma bunlar guzel belirtiler isteyerinde olsam hemen de soylemem benim sadece iki arkadasim ve Annem biliyor agzimi uc ay acmak istemiyorum
Kalbi gecen hafta duydum elhamdulillahInsallah hersey de guzel gider canim her ikimiz icin de
Ahhahaha ben anneme daha dun dedim sok’oldu uc ay olsun diycem insallah yoksa butun sulaleye yayiliyor annemi tembihledim o korkuyla babama dahi demezbizim herkes duydu desem
annelere söyledik onlar da çocuklara derkeeeen herkes duydu
birde tedavi olduğumu bilmiyordu kimse düşünmüyoruz diyordum hep herkes çok şaşırdı
bizde annelere dedikkkk sonra zaten patladı gittiAhhahaha ben anneme daha dun dedim sok’oldu uc ay olsun diycem insallah yoksa butun sulaleye yayiliyor annemi tembihledim o korkuyla babama dahi demez
Yok insallah bu defa patlamaz ben soz vermistim bu defa tutcam insallah elimden gelse dogumda ogrensinlerbizde annelere dedikkkk sonra zaten patladı gitti
evet çok doğru bizim de çevre duydu ama Allahtan kimse arayıp sormuyor sürekliYok insallah bu defa patlamaz ben soz vermistim bu defa tutcam insallah elimden gelse dogumda ogrensinler
Bol bol oku kendine bu surecteevet çok doğru bizim de çevre duydu ama Allahtan kimse arayıp sormuyor sürekli
Kasik agrisi iki turlu olabilri ya adet ya hamilelikkızlar 11. gün kasık ağrısı normal mi şuan çok ağrım var. Son adet tarihimde 10 ocak normalde adetime de var acaba bir belirtimi
amin inşallah canım birde göğüslerimde doluluk var yani sızı acı yok (bazen sızladığını hissettim) ama suan dokunduğumda acımıyor sadece büyüdüler gibiKasik agrisi iki turlu olabilri ya adet ya hamilelikinsallah da pozitife donmustur
Ayy insallahamin inşallah canım birde göğüslerimde doluluk var yani sızı acı yok (bazen sızladığını hissettim) ama suan dokunduğumda acımıyor sadece büyüdüler gibiinşallah güzel haberlerle gelirim canım
canım benim kalbi güzel kardeşim ilgine ve dualarına sonsuz teşekkürlerAyy insallahiki gune test yap bence sen insallah tutunmustur ya
Belirti arama bunlar hep iki tarafli
Insallahcanım benim kalbi güzel kardeşim ilgine ve dualarına sonsuz teşekkürler2 gün daha bekliyecem inşallah tutmuştur kuzum çok saol
11.gün bugün iğneden sonraki kuzum. Sabah silik çizgi çıktı erken gebelik testinde kan verdim beta 6. Doktor yükselir dedi pazartesi tekrar tahlil istedi merakla bekliyorum
İnşallah vardır kuzum11.gün bugün iğneden sonraki kuzum. Sabah silik çizgi çıktı erken gebelik testinde kan verdim beta 6. Doktor yükselir dedi pazartesi tekrar tahlil istedi merakla bekliyorum
İnşallah bebeğim kollarıma doğru bi göğüs hassasiyeti var dün de iğne batması gibi karın ağrısı midem bulanıyo ama stresli bi dönemdeyim o sıkıntıdan da olabilir. Zaten o hormonu aldığımız için belirti illa ki olacakİnşallah vardır kuzumBen 9. Gün yaptım negatifti ipnenin etkisi gitmiş orda negatifi görünce cesaret edemiyorum şimdi.. sende belirti var mı kasık bel ağrısı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?