- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.781
Valla bilmiyorum kuzum neyse ben yine denicem gerisi nasip artıkEnteresan ya,cm bilmiyorum şimdi ona bisey diyemem ama sasirdim kuzum dur bakalım Rabbim bekletiyorsa vardir bildiği
Benim aşılama gününü sayarsak 7.günüm canım ancak yazabildimInsallahsenin kacinci gunun
Evet korkma Yarin bir daha kan ver bakalim iki kati olmus mu
Yaa çok üzüldüm kuzum rabbim bidaha yaşatmasınBen düşük yaptım canim,hamile olan arkadaşları takipteyimsen nasılsın?
Akıntı da mide bulantısı da iğnenin etkisi canım bende öyle oluyorum iğneden sonraKizlar bir sey sormak istiyorum. Bugun ignenin 6. gunu daha once hic gormedigim sıvı beyaz sut gibi bir akintim var. Daha onceki hamileligimde de oldu mu hatırlamıyorum. Sizde de oldu mu boyle akinti? Bir de hafif mide bulantim var. Igneyi ilk kez kullaniyorum igneden mi oldu acaba?
Tamam tesekkur ederim ben de oyle dusunmustum.Akıntı da mide bulantısı da iğnenin etkisi canım bende öyle oluyorum iğneden sonra
Rica ederim canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınTamam tesekkur ederim ben de oyle dusunmustum.
Banada geçen öyle dedi doktorum daha adet olmadim bekliyorumKızlar benim bu ay femara kullanmam yalan oldu yasağ tarafta 2,5 cm’lik kist oluşmuş bir sonraki adette kontrole gidip öyle başlıcam
Bu adetinde mi ilaca başlıcaksın canımBanada geçen öyle dedi doktorum daha adet olmadim bekliyorum
Adet olunca gel kist gitmiş mi bakalım ona göre başlayalım dedi kist gitmeden başlayınca kisti büyütür ilaç dediBu adetinde mi ilaca başlıcaksın canım
İnşallah senin kistin kaybolmuştur canım ben soğan kürü yapmayı düşündüm bir an sonra vazgeçtimAdet olunca gel kist gitmiş mi bakalım ona göre başlayalım dedi kist gitmeden başlayınca kisti büyütür ilaç dedi
Hayir bildigim kadarıyla ignenin etkisi gecti demek yani artik bundan sonra yapacaginiz testler pozitif olmali ama 9. gun erken. 12. gunden baslayarak yaparsaniz iyi olur ama en doğrusu igne gunu haric 15. gunmus.günaydın kızlar dün 9. Günümdü test yaptım negatifBu durumda hamilelik gerçekleşmedi mi demek?
İnşallah pozitife döner ne diyimHayir bildigim kadarıyla ignenin etkisi gecti demek yani artik bundan sonra yapacaginiz testler pozitif olmali ama 9. gun erken. 12. gunden baslayarak yaparsaniz iyi olur ama en doğrusu igne gunu haric 15. gunmus.
Varsa donecektir henuz erken hic merak etmeyin insallah da vardir.İnşallah pozitife döner ne diyimteşekkür ederim
inşallah canım inşallah vardırVarsa donecektir henuz erken hic merak etmeyin insallah da vardir.
Ayy inşallah canm ya bende daha adet olmadim günüm de geçti ama hiç sanmıyorum bebis oldunu bekliyorum adetimiİnşallah senin kistin kaybolmuştur canım ben soğan kürü yapmayı düşündüm bir an sonra vazgeçtimben bu ay uygulamaya göre günler belirledim o şekilde değerlendiricem inşallah tutar ve ilaç kullanamama gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?