- 28 Ocak 2021
- 3.138
- 2.121
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.341
Cicegim seni oyle iyi anliyorum ki bende senin yasadigin cok seyi yasadim kkyi kapattim gittim cok cok zor biliyorum hemen baslamak zorunda degilsin baslama kan verme bebek konusma kendine gelene kadar gerekirse buraya dahi girme yeterki sen iyi olBen bir süre ne kan aldirmak ne arastirma yapip hastaneye gitmek istemiyorum ya
Psikolojik olarak aşırı yorulmusum onu hissettim.
Bir de bir sey fark ettim burada hamile olduğumu söylediğim zaman imzama genbelik tablosunu eklemeye elim hiç gitmemişti. En başında mi hissettim bilemiyorum
Havamin degismesi icin bir seyler yapmam lazim
Ben de aynısını yaşadım keseyi bile göremedimGördüğüm gibi kaybettim
Sağlıksız embriyo dollenince maalesef kese gozukse kalp atışı duyulsa dahi lekelenmeyle başlayıp kanamaya dönüşüyor beta düşüyor ve bebekte olusum olmadan gidiyor
Salı günü beni hastanede musade altina alsalardi belki bisey olmazdi.
Ama keşke belki dersem Rabbimin zoruna gider vesveselerden uzak tutmaya calisiyorum kendimi
Kapatmayı düşünmedim burayı,kapatirsam daha yalniz kalirim gibiCicegim seni oyle iyi anliyorum ki bende senin yasadigin cok seyi yasadim kkyi kapattim gittim cok cok zor biliyorum hemen baslamak zorunda degilsin baslama kan verme bebek konusma kendine gelene kadar gerekirse buraya dahi girme yeterki sen iyi olhemen gecmesi imkansiz biliyorum ama insan zamanla alisiyor bunda da vardir bir hayir diyebiliyor sen biraz rahatla sonra gene baslarsin istedigin hazir hissettigin bir zaman da Ama sunu bil seni cok seviyoruz ve atlatacagini biliyoruz keske bu surecte gercekten yaninda olabilsem
Görmemek daha mi iyi bilmiyorum beni cok sarstıBen de aynısını yaşadım keseyi bile göremedimçok üzüldüm senin için allah sabır versin ve bir daha kimseye yasatmasin
Dis gebelik olamaz cicegim sen kese gordunKapatmayı düşünmedim burayı,kapatirsam daha yalniz kalirim gibi
Tek dileğim dış gebelik olmasın betam düşüyor olsun
Çünkü mudahale gerektiren bir durum olursa özelde dış gebelik için 4-5bin arası müdahale oluyor devlet has.canli canli yapiyor
Kuzum bide adet görür gibi geliyor ya düşükten kanama,simdi ben adette mi gorucem ustune nasil bisey bu?
Görmemek daha mi iyi bilmiyorum beni cok sarstıyine güçlüyüm gibi geliyor bilemedim
Verende Rabbim alanda.. Tek can borcum Rabbime olsun,minnoslarimizla ahirette kavusuruz
Doğru sonuç 14. Gün alınıyor biliyorsun dur bakalımÇatlama sonrası 11. Gün test negatif çıktı
14 e kadar umut var inşallah tutunur bebişÇatlama sonrası 11. Gün test negatif çıktı
Daha cok erken Kuzum insallah pozitife doner yaÇatlama sonrası 11. Gün test negatif çıktı
Önceki hamileliğimde 11. Gibi çıkmıştı baya netti hem deDaha cok erken Kuzum insallah pozitife doner ya
Ama bu gunler riskli gunler KuzumÖnceki hamileliğimde 11. Gibi çıkmıştı baya netti hem de
Evett, Eylül ayında kaldım ama 9. Haftada kalp atışı yüzünden kürtaj olmak zorunda kaldımAma bu gunler riskli gunler Kuzum
Ay sen hamile kaldinmi bilmiyordum ben
12. Gun oncesi ne olacagi bilinmez ki ama
Y’a kiyamam Of bende yasadim cok cok zorEvett, Eylül ayında kaldım ama 9. Haftada kalp atışı yüzünden kürtaj olmak zorunda kaldım
İnşallah canım, sağlıkla inşallahY’a kiyamam Of bende yasadim cok cok zorrabbim sabrini versin Insallah yeni bebekler nasip etsin
Ben anlamadim dis gebelikte je se gorunmezdi beta niye takili Kaldi acebaKızlar,beta cuma günü biliyorsunuz düştü 1545 idi
Bugunde kan verdik yine ayni.
Dış gebelik mi ne oluyor aynı olunca
Bilmiyorum magnisimBen anlamadim dis gebelikte je se gorunmezdi beta niye takili Kaldi aceba
Sonuclari gonderdinmi doktoraBilmiyorum magnisim
Cuma günü gittigimiz doktora yolladim cevap bekliyorumSonuclari gonderdinmi doktora
Dis gebelik oldugunu bende dusunmuyorum insallah da oyledirCuma günü gittigimiz doktora yolladim cevap bekliyorum
Hastaneyi aradım mecbur sonucu göremiyorum diye cuma günüyle aynısını söyledi şok oldum dış gebelik değil demişti cuma günü oy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?