- 28 Ocak 2021
- 3.138
- 2.121
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.301
Kese yok, değerim düşüyor dış gebelikte değilmişmutlutablo Noldu Kuzum iyimisin Ay Noldu lutfen gitmemis olsun iyi seyler yaz bana doktora gittinmi
Kese yok, değerim düşüyor dış gebelikte değilmiş
Ben ihmal etmedim ama kendi doktorum ihmal etti ben eminim. Maalesef ki gitti
Kuzumm yeni gördüm şok oldumMaalesef düşük,gitti bebeğim...
Birkaç görüş al bence çünkü birinin dediği birini tutmuyor kese varken kaybolabilir mi bilmiyorum da hiç gebelik olmadı benimKese yok, değerim düşüyor dış gebelikte değilmiş
Ben ihmal etmedim ama kendi doktorum ihmal etti ben eminim. Maalesef ki gitti
Gördüğüm gibi kaybettimKuzumm yeni gördüm şok oldumsen daha yeni keseyi görmemiş miydin ? Kıyamam sana
Sağlıksız embriyo dollenince maalesef kese gozukse kalp atışı duyulsa dahi lekelenmeyle başlayıp kanamaya dönüşüyor beta düşüyor ve bebekte olusum olmadan gidiyorBirkaç görüş al bence çünkü birinin dediği birini tutmuyor kese varken kaybolabilir mi bilmiyorum da hiç gebelik olmadı benim
Canım benim çok üzüldümGördüğüm gibi kaybettim
Sağlıksız embriyo dollenince maalesef kese gozukse kalp atışı duyulsa dahi lekelenmeyle başlayıp kanamaya dönüşüyor beta düşüyor ve bebekte olusum olmadan gidiyor
Salı günü beni hastanede musade altina alsalardi belki bisey olmazdi.
Ama keşke belki dersem Rabbimin zoruna gider vesveselerden uzak tutmaya calisiyorum kendimi
Evet canım lütfen keşke demeGördüğüm gibi kaybettim
Sağlıksız embriyo dollenince maalesef kese gozukse kalp atışı duyulsa dahi lekelenmeyle başlayıp kanamaya dönüşüyor beta düşüyor ve bebekte olusum olmadan gidiyor
Ama keşke belki dersem Rabbimin zoruna gider vesveselerden uzak tutmaya calisiyorum kendimi
Sen elinden geleni yaptın canım için rahat olsun Rabbim inşallah sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin bizlereGördüğüm gibi kaybettim
En çok şey koydu bana,kalp atışını bekliyordum fotografini alıp babamin mezarina goturecektimCanım benim çok üzüldümsağlıklı değilmiş kuzum öyle teselli et kendini
Şuan icin uzun sure kafamdan attim,tramva birakacak bende eminim,tek iyi ki dedigim sey pinpiriklenip ustune dusmusum. Dış gebelikte değilmiş hani onu ogrenmekte kötü ne bileyim cok degisikmisEvet canım lütfen keşke deme
Bu durumlarda ne denir bilmiyorum dediğin gibi büyük ihtimal sağlıksız olduğu için yaşaniliyor Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsun
Canım sen elinden geleni yaptın bundan sonrası nasip işte o yüzden kendini lütfen üzmeEn çok şey koydu bana,kalp atışını bekliyordum fotografini alıp babamin mezarina goturecektimyine yapamadim daha da canım acıyor ama iste nasip hayirlisi diyebiliyoruz
Şuan icin uzun sure kafamdan attim,tramva birakacak bende eminim,tek iyi ki dedigim sey pinpiriklenip ustune dusmusum. Dış gebelikte değilmiş hani onu ogrenmekte kötü ne bileyim cok degisikmis
Ah be kuzucum çok üzüldüm. ama söyle düşün sağlıklı bir gebelik değilmiş kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek daha çok koyardı o şekilde teselli et kendini benimde ilk gebeliğim böyle gitmişti Allah daha büyük acı vermesin eşinle sana sağlık huzur versin yine denersiniz olumlu düşünmeye çalış sıkma kendini sakınEn çok şey koydu bana,kalp atışını bekliyordum fotografini alıp babamin mezarina goturecektimyine yapamadim daha da canım acıyor ama iste nasip hayirlisi diyebiliyoruz
Şuan icin uzun sure kafamdan attim,tramva birakacak bende eminim,tek iyi ki dedigim sey pinpiriklenip ustune dusmusum. Dış gebelikte değilmiş hani onu ogrenmekte kötü ne bileyim cok degisikmis
Bu cok normal cok iyi bisey hic dert etme insallah tutunur sanaArkadaşlar birşey sorabilir miyim üç gün önce ovitrelle oldum bugün yumurtanın oluştuğu tarafta inanılmaz sancı oluyor sanki iğne batiriyorlar normal mi ?
Maalesef hasarli olunca olabiliyorBirkaç görüş al bence çünkü birinin dediği birini tutmuyor kese varken kaybolabilir mi bilmiyorum da hiç gebelik olmadı benim
Ah guzel Kuzum icimi parcaladin ama burda bitmeyecek ki elbet olacak ve sen hayalini gerceklestireceksin bende yasadim bu duygulari daha cok taze biliyorum ama gececek insallahEn çok şey koydu bana,kalp atışını bekliyordum fotografini alıp babamin mezarina goturecektimyine yapamadim daha da canım acıyor ama iste nasip hayirlisi diyebiliyoruz
İnşallah canım umarim vardır bir şeyler ağrı çok olunca korktumBu cok normal cok iyi bisey hic dert etme insallah tutunur sana
Gecmis olsun canimEn çok şey koydu bana,kalp atışını bekliyordum fotografini alıp babamin mezarina goturecektimyine yapamadim daha da canım acıyor ama iste nasip hayirlisi diyebiliyoruz
Kıyamam ben sana yaEn çok şey koydu bana,kalp atışını bekliyordum fotografini alıp babamin mezarina goturecektimyine yapamadim daha da canım acıyor ama iste nasip hayirlisi diyebiliyoruz
Korkma kendine dikkat et yeterİnşallah canım umarim vardır bir şeyler ağrı çok olunca korktum
Ah canim arkadasimArada duygu değişimim olacak eminim kendimi biliyorum.
Ama şuan kendime diyorum ki: "dobarlan biraqma kendini!!!"
Anneler güçlüdür,beni bebisko alaninda azcik eleyin sadece
(Sinir gulmeleri de gelmeye baslamis ben de )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?