- 28 Ocak 2021
- 3.138
- 2.121
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.141
Yok kuzum alttan baktirmadim,yani baktirmak istemem alttanBana gelmez gibi geldi cicegim bilmiyorum ki insallah guzel seyler olur ya
Sana alttan ultrasonmu yapti bak senin 3000 lerdeyken daha yeni gozukuyor cok erken Ama doktor bilir umarim
inşallah birşey olmaz tekrar bir görünün doktora yerleşme kanaması demiş içinizi ferah tutunYok kuzum alttan baktirmadim,yani baktirmak istemem alttan
Lekelenme bu defa kanamaya cevirdi ama öyle kanda değil hani peceteye geliyor napcam ben ya
Enfeksiyon açısından doktorlar hastanın rızasını almadan bakmıyor hatta bazıları hiç bakmıyorum alttan yasakmiymis neymiş burda görmüştüm Bi topik teYok kuzum alttan baktirmadim,yani baktirmak istemem alttan
Lekelenme bu defa kanamaya cevirdi ama öyle kanda değil hani peceteye geliyor napcam ben ya
Hormonal bir sorun varsa hamile degilken bakilmasi gerekiyor. Hamileyken evet hasta izin vermezse bakılmıyorEnfeksiyon açısından doktorlar hastanın rızasını almadan bakmıyor hatta bazıları hiç bakmıyorum alttan yasakmiymis neymiş burda görmüştüm Bi topik te
Canim pembe hani kan ama pembe rengi cogaldi cogalmasi beni endise ettiriyorinşallah birşey olmaz tekrar bir görünün doktora yerleşme kanaması demiş içinizi ferah tutun
inşallah bir şey olmaz kadın doktoruna tekrar ne zaman gözükeceksin canım?Canim pembe hani kan ama pembe rengi cogaldi cogalmasi beni endise ettiriyor
Canım bir taksiye atlayıp kendin hastaneye git bu şekilde bekleyemezsin ciddilesiyor bence jannayi hatırla acil gitti ve yattı bir hafta şuan beklemenin bir faydası yokkiCanim pembe hani kan ama pembe rengi cogaldi cogalmasi beni endise ettiriyor
Esimi bekliyorum canım,nakit olsa ben taksiyle gidicem de nakit yok üstümde aksilik üstüne aksilikinşallah bir şey olmaz kadın doktoruna tekrar ne zaman gözükeceksin canım?
Kuzum üstümde nakit yok o yuzden mecbur bekliyorum,suan icin bisey yok ama sabah cok korkuttu beniCanım bir taksiye atlayıp kendin hastaneye git bu şekilde bekleyemezsin ciddilesiyor bence jannayi hatırla acil gitti ve yattı bir hafta şuan beklemenin bir faydası yokki
Taksilerde kredi kartı geçerli oluyor canimKuzum üstümde nakit yok o yuzden mecbur bekliyorum,suan icin bisey yok ama sabah cok korkuttu beni
Vallahi sordum beyazsehir ve ildemki 2 durak var zaten kart yok dedilerTaksilerde kredi kartı geçerli oluyor canim
öncelikle sakin ol canım otur bir yere stres yapmanın sana faydası yok eminim ki böyle söyleyince insan daha çok stres yapıyordur sevdiğin bir program ya da dizi var mı aç onu çok saçma biliyorm ama kafanı dağıtırEsimi bekliyorum canım,nakit olsa ben taksiyle gidicem de nakit yok üstümde aksilik üstüne aksilik
Sinirimden kendime gülüyorum
Kuzum doktorun numarasi varmi ara ve sor bakalim Insallah kotu bisey olmaz yaYok kuzum alttan baktirmadim,yani baktirmak istemem alttan
Fransada hep alttan bakiyorlarEnfeksiyon açısından doktorlar hastanın rızasını almadan bakmıyor hatta bazıları hiç bakmıyorum alttan yasakmiymis neymiş burda görmüştüm Bi topik te
Leke yok sadece kan ve rengi pembe birde asiri yogun mu yoksa ara ara miCanim pembe hani kan ama pembe rengi cogaldi cogalmasi beni endise ettiriyor
Geldim geldim kullaniyorum kuzum aynen doktorum 3 gün kullanma dedi
Ayy demek ondan oldu kiyamam en azindan keseyi gordun ama onu kullanmazsan kansizlik icin ne olacak kendi doktoruna gittin demi carsamba kalp icinmi gideceksinGeldim geldim kullaniyorum kuzum aynen doktorum 3 gün kullanma dedi
Kansizlikta cikti
Keseyi cok net gördük hafif kanama alani olusmus duphaston verdi. Progestron olmaz iğne olmussun dedi icim rahatladi ama işte yine de endişe kalp atisina kadar gecmez herhalde
Carsamba gidecegiz haftaya
Ben sayiyordum ama sayılmıyor mus ertesi günden miskızlar yaiğne gününü sayıyormusunuz siz test günü için
Hayir o gunu saymadan 14kızlar yaiğne gününü sayıyormusunuz siz test günü için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?