Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle kullanan arkadaşlara bir sorum var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mediiiilife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
12
1
1
36
Merhabalar Ovitrelleyi vurulduğunda iliski günleri nasıl olmalı acaba .Bugün vurulmaya baslicam iğneyi yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar Ovitrelleyi vurulduğunda iliski günleri nasıl olmalı acaba .Bugün vurulmaya baslicam iğneyi yardımcı olursanız sevinirim
Canım benim doktorum iğnenin vurulduğu gün ve ertesi günü önerdi sonraki günler gün aşırı

Oncelikle cevabiniz için çok teşekkürler Bana bir bilgi vermedi bende acaba iğne günü erken mi olur iğnenin etkisi hemen olur mu yoksa ertesi güne mi biraksak dedim bilemedim iğneyi akşam vurulcam iğne günü diyorsunuz yani

Her doktor farklı söylüyor cnm. Bnm doktorum iğne günü ve ertesi gün ilişki dedi. Zaten yumurta iğneden 36 saat sonra çatlıyor.doktorum dedi sperm zaten Bikaç gün canlı kalıyor zaten .sen iğne günü ilişkiye gir ki ertesi günü çatlama olduğunda hazırda sperm olur. Yumurta çatladıgı günde ilişki gebeliği kaçınılmaz yapıyor yanı bu tüm dediklerim bnm doktorumun bana dedikleri .

Arkadaşlar çatlatma iğnesini vurulduktan kaç gün sonra gebelik testinde sonuç alabiliriz acaba bilgisi olan var mi

14 gün sonra normal adet düzenine göre oluyor çatlatma iğnesi adeti etkilemiyor yumurtlama olduktan sonra 14 gün sonra. Ama kist oluşursa adet geçikebiliyor Muş ben Perşembe oldum iğneyi bakalım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…