sintas35 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 4 1 1 29 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sintas35 #1 Merhaba ovitrelle iğnesinin 7. Günü kanamam başladı. Daha adetime 12 gün var. 2 Doktorum da adet gününü beklemeliyiz bebek var mı yok mu diye diyor. Başına gelen var mı ?
Merhaba ovitrelle iğnesinin 7. Günü kanamam başladı. Daha adetime 12 gün var. 2 Doktorum da adet gününü beklemeliyiz bebek var mı yok mu diye diyor. Başına gelen var mı ?
sintas35 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 4 1 1 29 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sintas35 #2 eğer bu şekilde olan varsa sonucu ne oldu ?
AyTerapisii Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2018 684 728 53 27 29 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sintas35 #3 sintas35 .!.: eğer bu şekilde olan varsa sonucu ne oldu ? Genişletmek için tıkla... Bazen yerleşmeden ötürü kanama oluyor ama bilemedim inşeALLAH döllenme olmuş ve rahime yerleştiği için kanamanız olmuştur
sintas35 .!.: eğer bu şekilde olan varsa sonucu ne oldu ? Genişletmek için tıkla... Bazen yerleşmeden ötürü kanama oluyor ama bilemedim inşeALLAH döllenme olmuş ve rahime yerleştiği için kanamanız olmuştur
sintas35 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 4 1 1 29 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sintas35 #4 AyTerapisii .!.: Bazen yerleşmeden ötürü kanama oluyor ama bilemedim inşeALLAH döllenme olmuş ve rahime yerleştiği için kanamanız olmuştur Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir Teşekkür ederim. dr larda beklemek lazım erken diyor. İlk baş lekelenme şeklinden kanamaya döndü ben ümidi kestim ancak Allah bilir
AyTerapisii .!.: Bazen yerleşmeden ötürü kanama oluyor ama bilemedim inşeALLAH döllenme olmuş ve rahime yerleştiği için kanamanız olmuştur Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir Teşekkür ederim. dr larda beklemek lazım erken diyor. İlk baş lekelenme şeklinden kanamaya döndü ben ümidi kestim ancak Allah bilir