Gebeliğe Hazırlık ovitrelle ignesi kullanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

muhammetumut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
292
152
33
30
ovitrelle iğnesinin 8. günü kasik ağrısı göğüslerim şişti dokunamıyorum ve beyaz akinti bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi

İlaç ve iğne kullanınca belirti aramayın derim arkadaşım çünkü bu ilaçlar insanın vücudunu alt üst edip daha önce yaşamadığı her şeyi yaşatıyor. Gününüzü bekleyin adet olmazsanız test yapın. Belirti arayarak kendinizi yormayın şimdiden çok fazla umutlanmayın. Ben de bu ay klomen ve ovitrelle tedavisi gördüm şüphelerim vardı lakin olmadı. Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin. Dilerim siz mutlu haberi alırsınız

öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim evet doğru söylüyosunuz. korumayınca her şeyi hamilelikte belirtisi olarak yorumlar oldum 1 kızım var 2.si için 1 yıldır uğraşıyorum ilk kez bu ay dr gittim klomen ve iğne verdi bakalim beklemekten başka çare yok hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Kızlar merhaba Yeni katıldım aranıza 3 yıllık evliyim polikistik over var doktorum klomen verdi 5 gün kullandım ve sadece bir tane yumurtam büyümüş 10,7 oda yani sadece Bir yumurtam var ve ovıtrelle iğnesi olucam hamile kalan var mı yada kalır mıyım

Selam arkadaşlar. Ben öncelik klomenkullandım sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 1 martta. Bugün 18inci günümdü test yaptık olumsuz sonuç aldık ve hasta oldum zaten iki gün akintim başladı yerlesme kanmasi olabilr diye düşündüm ama nasip değilmiş çarşamba tekrar dr gidiyorum

iğnede 7 . günüm ve hala ara ara sancım oluyo sol kasıkta ve adet olacakmıçasına bi ağrı oluyo ara ara nedendir acaba yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…