Bana doktor iğnenin 14.gününe kadar beklemeniz lazım dedi. İğneden 14 gün sonra adet olabilirsin dedi. Her ayın sonunda normalde regl olurum ancak bana iğnenin 14.günü olmazsan test yapabilirsin dedi. Kafamı karıştırdıAdetiniz gecikmemiş sonuçta adet gününe kdr beklemekte fayda var bence
Regl dönemini mi beklemem gerekiyor şu an bile iğnenin 15.günündeyim regl sancısı çekiyorumbenim doktorum regl gününe kadar beklememi istemisti. ben iğnenin 19.günü regl olmustumöncesinde 4 gün regl sancım vardı
benim regl günüm iğnenin 18.gününe denk geliyordu zaten. yani beklenen regl günümden bir gün sonra regl oldum.Regl dönemini mi beklemem gerekiyor şu an bile iğnenin 15.günündeyim regl sancısı çekiyorum
Bana doktor iğnenin 14.gününe kadar beklemeniz lazım dedi. İğneden 14 gün sonra adet olabilirsin dedi. Her ayın sonunda normalde regl olurum ancak bana iğnenin 14.günü olmazsan test yapabilirsin dedi. Kafamı karıştırdıbenim doktorum regl gününe kadar beklememi istemisti. ben iğnenin 19.günü regl olmustumöncesinde 4 gün regl sancım vardı
14 gün sonra zaten sonuc büyük olasılıkla belli oluyorBana doktor iğnenin 14.gününe kadar beklemeniz lazım dedi. İğneden 14 gün sonra adet olabilirsin dedi. Her ayın sonunda normalde regl olurum ancak bana iğnenin 14.günü olmazsan test yapabilirsin dedi. Kafamı karıştırdı
Ama normalde 28 de adet olmam gerekirken şimdiden regl sancısı çekmem normal mi14 gün sonra zaten sonuc büyük olasılıkla belli oluyor
zaten iğneden 14-15 gün sonra regl olmanız gerekiyor. yani normal regl gününüzde değil. cünkü regl, çatlamadan 14-15 gün sonra başlar eğer gebelik oluşmadıysa. yani erken regl olmanız muhtemelAma normalde 28 de adet olmam gerekirken şimdiden regl sancısı çekmem normal mi
Eğer regl olmadıysam normal adet günümü yani ay sonunu mu beklemem gerekiyor?zaten iğneden 14-15 gün sonra regl olmanız gerekiyor. yani normal regl gününüzde değil. cünkü regl, çatlamadan 14-15 gün sonra başlar eğer gebelik oluşmadıysa. yani erken regl olmanız muhtemel
evet. yumurtanın çatlamama durumunda regl gecikebilir. benim doktorum dediğim gibi regl gününü bekle eğer kanama başlamazsa muayene ederiz demisti. ama imkanınız varsa doktorunuzla iletişime gecin.Eğer regl olmadıysam normal adet günümü yani ay sonunu mu beklemem gerekiyor?
Adet günüm gelmeden yani ay sonu gelmeden regl oldum iğnenin 17.gününde oldum ancak kahverengi leke yerine kahverengi kan geldi normal midir?evet. yumurtanın çatlamama durumunda regl gecikebilir. benim doktorum dediğim gibi regl gününü bekle eğer kanama başlamazsa muayene ederiz demisti. ama imkanınız varsa doktorunuzla iletişime gecin.
bekleyen kan kahverengi gelebilir. ama reglin 3.günü kontrole gidin kist vs olma ihtimaline karşı. ben iğnenin 19.günü regl olmustum ama ful ve yoğun bir sekilde kırmızı kanamam olmustu. kahverengi gelmesi sadece kan beklediği için de olabilir, kist oluşmuş o sebeple de olabilir. kontrole gidin o yüzden derim.Adet günüm gelmeden yani ay sonu gelmeden regl oldum iğnenin 17.gününde oldum ancak kahverengi leke yerine kahverengi kan geldi normal midir?
yaptınızmı testBana doktor iğnenin 14.gününe kadar beklemeniz lazım dedi. İğneden 14 gün sonra adet olabilirsin dedi. Her ayın sonunda normalde regl olurum ancak bana iğnenin 14.günü olmazsan test yapabilirsin dedi. Kafamı karıştırdı