• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle iğne hariç 6.gün belirtileri. Sivilce-gaz aynı belirtileri yaşayan,pozitif negatif sonuç alanlar

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.241
563
43
26
kızlar 6.günüm ve dünden beri sivilceler çıkıyor. İlk günler karınağrım bel ağrım oldu geçti şuan. 2 gündür sivilce ve aşırı gaz ile karşı karşıyayım birde çok çok nadir hafif bel ağrım oluyor o kadar. Bu belirtileri yaşayan var mı? Yaşayıp pozitif yada negatif sonuç alan var mı? Yada siz hangi belirtileri yaşıyorsunuz

Ben Ekim ayında da kullanmıştım onda sadece göğüs hassasiyeti bel ağrısı olmuştu ve hamile kalmıştım ama kimyasal oldu bu ay bu belirtiler olunca olumsuz düşünmeye başladım açıkçası

kızlar 6.günüm ve dünden beri sivilceler çıkıyor. İlk günler karınağrım bel ağrım oldu geçti şuan. 2 gündür sivilce ve aşırı gaz ile karşı karşıyayım birde çok çok nadir hafif bel ağrım oluyor o kadar. Bu belirtileri yaşayan var mı? Yaşayıp pozitif yada negatif sonuç alan var mı? Yada siz hangi belirtileri yaşıyorsunuz
bende de aynısı olmuştu ama kasık ağrım çoktu şuan hamileyim keseyi görmeyi bekliyoruz inşallah pazartesi görürüz

bende de aynısı olmuştu ama kasık ağrım çoktu şuan hamileyim keseyi görmeyi bekliyoruz inşallah pazartesi görürüz
Maşallah inşallah sağlıkla ilerler. Benim kasık ağrım hiç yok ya göğüs ağrımda hiç yok bu durum umutsuzluğa itekliyor açıkçası :KK43: sadece hafiften sık idrar-sivilce-hafif bel ağrısı ve gaz

Back
X