OVİTRELLE ETKİSİ KAÇ GÜN SÜRER

antabus123

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
150
82
18
Merhaba, bu ay aşılama oldum aşılamamın 8. Günü. 9 gün önce ovitrelle yaptım etkisi geçmiş midir bilemedim. Bugün test yaptım ikinci çizgi var ama iğne etkisi mi bilemedim. Görselleri ekledim

Eklentiler

• IMG_0267.jpeg
    273,1 KB · Görüntüleme: 477
  • IMG_0266.jpeg
    217,5 KB · Görüntüleme: 289
  • IMG_0264.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 265
Merhaba, henüz test yapmak için erken ben iğne dahil 14.Gün test yapmıştım çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim, bir kaç gün daha beklemeniz gerekir bence :)

Merhaba, henüz test yapmak için erken ben iğne dahil 14.Gün test yapmıştım çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim, bir kaç gün daha beklemeniz gerekir bence :)
Dokuz gün sürmez belki diye düşündüm ama gebelik de bu kadar erken belli olmaz zaten. Sizin gebelik oluştu mu ?

Sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallah belirtileriniz var mıydı, hatırlıyor musunuz acaba ?
Amin Allah size de nasip etsin inşallah elbette, göğüslerim yürürken bile acıyordu ve adet olacakmış gibi kasık ağrılarım oluyordu :)

Amin Allah size de nasip etsin inşallah elbette, göğüslerim yürürken bile acıyordu ve adet olacakmış gibi kasık ağrılarım oluyordu :)
kaçıncı gün oldu acaba :) normal şartlarda her regl öncesi ağrıyan göğüslerim bu defa tepkisiz. Erken mi değil mi çözemedim

kaçıncı gün oldu acaba :) normal şartlarda her regl öncesi ağrıyan göğüslerim bu defa tepkisiz. Erken mi değil mi çözemedim
Sizin erken benim test yaptığım günler ufak ufak başlamıştı testte silik gördükten sonra kan vermiştim 79 ile öğrenmiştim düşünün :) daha sonra başlıyor çoğu belirti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…