- 8 Temmuz 2023
- 150
- 82
- 18
- Konu Sahibi antabus123
-
İğneden sonraki 11. Gün mü ? Ovitrelle mi kullandınız ?Benimde 11. Günüm hâlâ silik çıkıyor
Dokuz gün sürmez belki diye düşündüm ama gebelik de bu kadar erken belli olmaz zaten. Sizin gebelik oluştu mu ?Merhaba, henüz test yapmak için erken ben iğne dahil 14.Gün test yapmıştım çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim, bir kaç gün daha beklemeniz gerekir bence :)
Evet 20 haftalık hamileyim, biraz daha bekleyin o şekilde test yapın en azından yalancı pozitif vs gibi durumlar olmazDokuz gün sürmez belki diye düşündüm ama gebelik de bu kadar erken belli olmaz zaten. Sizin gebelik oluştu mu ?
Evetİğneden sonraki 11. Gün mü ? Ovitrelle mi kullandınız ?
Aşılama mı oldunuz yoksa kendiniz mi denediniz ?
Ne güzel, sağlıkla kucağınıza aldın inşallah. Aşılama mu oldu ?Evet 20 haftalık hamileyim, biraz daha bekleyin o şekilde test yapın en azından yalancı pozitif vs gibi durumlar olmaz
Amin inşallahNe güzel, sağlıkla kucağınıza aldın inşallah. Aşılama mu oldu ?
Sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallahAmin inşallahyok aşılama değil sadece çatlatma iğnesi kullandım
Amin Allah size de nasip etsin inşallahSağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallahbelirtileriniz var mıydı, hatırlıyor musunuz acaba ?
kaçıncı gün oldu acaba :) normal şartlarda her regl öncesi ağrıyan göğüslerim bu defa tepkisiz. Erken mi değil mi çözemedimAmin Allah size de nasip etsin inşallahelbette, göğüslerim yürürken bile acıyordu ve adet olacakmış gibi kasık ağrılarım oluyordu :)
Sizin erken benim test yaptığım günler ufak ufak başlamıştı testte silik gördükten sonra kan vermiştim 79 ile öğrenmiştim düşünün :) daha sonra başlıyor çoğu belirti zatenkaçıncı gün oldu acaba :) normal şartlarda her regl öncesi ağrıyan göğüslerim bu defa tepkisiz. Erken mi değil mi çözemedim
ok teşekkürler, güzel günleriniz olsunSizin erken benim test yaptığım günler ufak ufak başlamıştı testte silik gördükten sonra kan vermiştim 79 ile öğrenmiştim düşünün :) daha sonra başlıyor çoğu belirti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?