Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovitrelle çatlatma iğnesinin 13. günü negatif idrar testi
Merhaba kızlar. Bugün çatlatma iğnemin 13. günü. İdrar testim negatif çıktı. Benim gibi 13.gün negatif sonuç görüp sonraki günler çift çizgi gören var mı?
Merhaba kızlar. Bugün çatlatma iğnemin 13. günü. İdrar testim negatif çıktı. Benim gibi 13.gün negatif sonuç görüp sonraki günler çift çizgi gören var mı?
merhaba bende 15.günümde test yaptım negatifti ve bahsedilen gibi kasık ağrılarım sadece iğne yaptırdıktan sonra 2-3 gün oldu ?daha sonraki günlerde pozitif olabilirmi?