• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle çatlatma iğnesi

Sblgnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
1.754
832
73
33
Arkadaşlar ovitrelle catlatma iğnesi yaptım 36 saat sonra ilişki oldu bir kere ilişki yeterli olur mu sizce ?

Arkadaşlar ovitrelle catlatma iğnesi yaptım 36 saat sonra ilişki oldu bir kere ilişki yeterli olur mu sizce ?
Doktor açıklama yapmadı mı? 36 saat sonra, Ertesi gün ve o hafta boyunca gün aşırı verdi bana hep. Bende işe yaramadı.

Biz sadece 36 saat sonra yaptık bı kere ondan sonra yapmadık yapmayacağız da sanırım çünkü esimle tartıştık kusuz iki gündür 😊😏

Biz sadece 36 saat sonra yaptık bı kere ondan sonra yapmadık yapmayacağız da sanırım çünkü esimle tartıştık kusuz iki gündür 😊😏
Sakin öyle bir şey yapma o kadar zor bir süreç ki kesinlikle barışmaya çalış tekrar tekrar doktor iğne sen uğraşacaksın de iğneden 36 saat sonra mümkünse 4-5 gün her gün ilişki olsun esinde süper sıkıntısı varsa bir gün aralıklı olsun

Sakin öyle bir şey yapma o kadar zor bir süreç ki kesinlikle barışmaya çalış tekrar tekrar doktor iğne sen uğraşacaksın de iğneden 36 saat sonra mümkünse 4-5 gün her gün ilişki olsun esinde süper sıkıntısı varsa bir gün aralıklı olsun
Valla dün barışmak zorunda kaldık gibi gece sırnaşınca mecbur sırf iğne yaptığım için karşılık vermek zorunda kaldım 🙈işte iğneyi ayın 3 ünde Çarşamba günü yaptım 36 saat sonra yani persembe gece 12 den sonra bı yaptik bide dün gece yani 8 Haziran da yaptık işe yarar mı bilmiyorum ☹️😏

Arkadaşlar merhaba.3 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Üç gün önce iki damla kanlı lekelenme oldu. Regl olucam sandım. Ama hiç birşey olmadı çok fazla bel ağrım var. Kafam çok karışık konu hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi

Back