Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sakin öyle bir şey yapma o kadar zor bir süreç ki kesinlikle barışmaya çalış tekrar tekrar doktor iğne sen uğraşacaksın de iğneden 36 saat sonra mümkünse 4-5 gün her gün ilişki olsun esinde süper sıkıntısı varsa bir gün aralıklı olsun
Sakin öyle bir şey yapma o kadar zor bir süreç ki kesinlikle barışmaya çalış tekrar tekrar doktor iğne sen uğraşacaksın de iğneden 36 saat sonra mümkünse 4-5 gün her gün ilişki olsun esinde süper sıkıntısı varsa bir gün aralıklı olsun
Valla dün barışmak zorunda kaldık gibi gece sırnaşınca mecbur sırf iğne yaptığım için karşılık vermek zorunda kaldım işte iğneyi ayın 3 ünde Çarşamba günü yaptım 36 saat sonra yani persembe gece 12 den sonra bı yaptik bide dün gece yani 8 Haziran da yaptık işe yarar mı bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba.3 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Üç gün önce iki damla kanlı lekelenme oldu. Regl olucam sandım. Ama hiç birşey olmadı çok fazla bel ağrım var. Kafam çok karışık konu hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi