Normaldir korkmayın.Arkadaslar merhabalar cumartesi ovitrelle çatlatma ığnesi oldum bugun 5. Gün bu igneden sonra aşırı baş dönmesi ve ara ara da mide bulantisi yasiyorumigneyi kullanlar bilgi verebilirse sevinirim ignenin boyle bir etkisi olan varmı ve ne zaman gecer acaba
Amin canm, sen de kaybetme umudunu. Rabbim hayırlı zamanını bekliyordur. Biz bir yıldır istiyoruz 2. Çocuğu. Korunmayı bıraktığımız az hamile kalmıştım. Boş gebelik oldu, ilaçla kabus gibi bir düşük yaptm. 2 ay sonra tekrar bıraktık korunmayı ama bu sefer de olmayacağı tuttu. Uğraşıyoruz, ilaçlar hormonlar bakalım. Hayırlısı hepimiz içinBen igneyi vurali 15 gun oldu. Bende herhangi bir agri olmadi kontrole gittigimde yumurtam zamaninda catlamisti. Tabi rabbim nasip etmedi regl oldum bugun. Rabbim sizlere hayirli evlat nasip etsin
Yumurta büyütmek için ne kullandınız kaç yumurta olmuştuKızlar merhaba, ben de dün vuruldum ovittelle iğne bu akşamdan beri kasık ağrısından doğrulamıyorum. Yumurtalıklarım sökülüyor sanki yerinden. Sizin de böyle oldu mu? Bir de ilk ilişkiyi biz 25 saat sonra yaşadık, sizde nasl durumlar?
Amin canim. Insani uzen sey ortada bir sorun yok gibi hersey normal ama yinede olmuyor. Vardir bundada bi hayir. Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin.Amin canm, sen de kaybetme umudunu. Rabbim hayırlı zamanını bekliyordur. Biz bir yıldır istiyoruz 2. Çocuğu. Korunmayı bıraktığımız az hamile kalmıştım. Boş gebelik oldu, ilaçla kabus gibi bir düşük yaptm. 2 ay sonra tekrar bıraktık korunmayı ama bu sefer de olmayacağı tuttu. Uğraşıyoruz, ilaçlar hormonlar bakalım. Hayırlısı hepimiz için
3 tane 22 mm çağında yumurtam vardıYumurta büyütmek için ne kullandınız kaç yumurta olmuştu
sanki yerleşme gibi. kızlar benim de 4. günüm ilk iki gün ben de doğrulamadım bel ve kasık ağrısından.Kızlaaarrr 27 mayısta ovittelle iğne vurulmuşum, bugün 13.gün oluyor. 2 gün önce pembe bir lekelenme oldu. Bugün de sildiğimde peçeteye kahve pembe arası lekelenme ler oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda. Adetime 3 gün var
gk_18@hotmail.com adresime yazabilirsinizArkadaşlar merhaba elimde ovitrelle iğne bulunmakta ücretsiz vermek istiyorm kullanmama gerek kalmadı soğuk muhafaza edildiğinden kocaeli izmitte ihtiyacı olan var ise vermek isterim
özel mesaj attımgk_18@hotmail.com adresime yazabilirsiniz
Benim Dr. Adet dönemine kadar bir gün durup bir gün deneyin demistiBu igneden sonra kaç gün ilişkiye girilmesi gerekir bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?