Biliyorum ama yinede heyecan yapıyorumDaha 9. Gun iğnenin etkisi yeni geçmiştir yukselmeye baslayabılır 14 gun sonra beta baktorın diyorlar zaten bıraz bekle tekrar kan ver
Bekle birkaç gun daha sabret en güzeli olur inşallahBiliyorum ama yinede heyecan yapıyorum
İnşallah teşekkür ederimBekle birkaç gun daha sabret en güzeli olur inşallah
Tekrardan test yaptınızmıİnşallah teşekkür ederim
12 gün kaset test yaptım pozitif çıktı Bugün 14 günüm Doktor kontrolüm var bakalım ne diyecekTekrardan test yaptınızmı
Merhaba benimde bugün aşılama da 9.gün bekleyemedim dayanamadım 3.45 çıktı acaba yükselirmiMerhaba arkadaşlar ben 26 haziran öğlen 3 te çatlatma iğnesi vuruldum femara tedavisi oldum 3 yumurtam gelişmişti bugün ağır gribim diye acile gittiğim de beta baktırdım 1.36 çıktı büyük olasılıkla iğnenin etkisi geçtiği için mi değer yoksa yukselir mi bilmiyorum çok erken ama umut işte sizce 2 gün sonra tekrardan kan vereyim mi yoksa bekleyeyim mi
Aşılama da 12 beklediniz catlatmadami12 gün kaset test yaptım pozitif çıktı Bugün 14 günüm Doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek
Çatlatma daAşılama da 12 beklediniz catlatmadami
İnşallah yükselir benim düştü sonuç negatifMerhaba benimde bugün aşılama da 9.gün bekleyemedim dayanamadım 3.45 çıktı acaba yükselirmi
Sonucunuz nedirMerhaba kızlar. 28 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Bugün test yaptım hafif silik bi çizgi çıktı. Sizce testi erken mi yaptım .
Sonuç mu düştüİnşallah yükselir benim düştü sonuç negatif
Evet sıfırlandım hatta 12 güne kadar teslim pozitifti ama sonuç negatifSonuç mu düştü
Anlıyorum bende erken davrandım sanırsam benimkisi de negatifEvet sıfırlandım hatta 12 güne kadar teslim pozitifti ama sonuç negatif
Evet sıfırlandım hatta 12 güne kadar teslim pozitifti ama sonuç negatifLll
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bekleyin 14 günü muhakkakBende dün yaptım erken gebelik testi silik beta 3.45 çıkmıştı sanırsam ilacın etkisi erken davrandım
Aşılama değil çatlatma iğnesi oldum benKaçıncı asilamaniz