- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.801
Ama kuzum klomenden dolayı hızlı büyümüş olabilir, benimki şu an o kadar hızlı büyür mü ki bilmiyorumCanimcim benim 9.gunde 10mm di.ve iyi dedi doktot.16.gunde 20mm oldu igne oldum.seninki 11.mm cok daha iyi.en az 20mm olur bak gorursun
Kızlar yumurtacığımı yaklaşık 5 gün içinde nasıl büyütebilirim? Bal tarçın çörek otu karışımı yiyorum ama bu ay düzenli kullanamadım. İncir kürü yapamam, daha önce biraz prolaktinim yüksekti o yüzden korkuyorum. Napmalıyımm
Ama kuzum klomenden dolayı hızlı büyümüş olabilir, benimki şu an o kadar hızlı büyür mü ki bilmiyorum
İncir yemeye korkuyorum canım ama çiğ incir sabah 2 akşam 2 yesem bi şey olmaz herhalde ya. Evde de var incir, yiyim bari çok da seviyorum korkumdan arada bir yiyorumBen bal tarcin corekotu yedim.birde kontrolden 2gun once incir kuru yapmadim ama cig incir yedim 4tane sabah 4tane aksam
Ay hadi inşallah canımcımBuyir buyur en az 20mm olur icini ferah tut.
Ay hadi inşallah canımcım
Geldim canım doktordan. 1 tane yumurtam var kendi kendine oluşan. Bugün adetin 9.günü ve 11mm, doktor 12-13mm olsa daha iyi olurdu ama daha bi kaç gün içinde döllenebilcek boyuta gelebilir dedi. Pazartesi çatladı mı diye tekrar çağırdı. Yani çok da umutlu bi ay değil benim için bu ay. Klomene vücudun güzel cevap vermişti, bu ay böyle kendiniz deniyceksiniz olmazsa diğer ay yine klomen kullanalım, hatta 5-6 kez daha klomen kullanabiliriz, mutlaka birinde hamilelik elde ediceğimizi düşünüyorum dedi, bakalım hayırlısı
Ben de ovulasyon testi sipariş ettim yarın elimde olcak hemen başlıcam takibe :) ay nedir bu çilemiz :)Ben 50tane test siparis ettim.iskenceli bekleyis basliyor
Ben de ovulasyon testi sipariş ettim yarın elimde olcak hemen başlıcam takibe :) ay nedir bu çilemiz :)
Canım okuduğum bir sürü gebelik tek yumurtayla oluşmuş. Merak etme sen yine çalışmalara başka bu ay icinCanım 1 tane yumurtam oluşmuş. Adetin 9.günü bugün, 11mm. Doktor 12-13mm olsa daha iyi olurdu dedi. Ama büyük ihtimalle bi kaç gün içinde gelişir dedi. Ya pek ümitli değilim ben, bu ay olmaz gibi duruyo ama nasip napalım
Doğru diyosun canım, geçen ay klomenle 3 güzel yumurtayla hamile kalamadım o yüzden hiç belli olmaz. 17.gün yumurtan çatlamış olur, biraz daha erken gitsen daha iyi olmaz mı canımHic belli olmaz cnm daha yuksekde olduy yunurtaligimiz ama bak sonux negatif insallah olur cnm umit kaybetmemek lazim. İyiki klomen kullanmamissin o zaman bende kullanmadim kul ayin 4 unde gidicem doktora ben adetin 17.gunu oluyor bilmiyorum bir ise yararmi gitmemde gidicem genede
Aslında tatile çıksanız da güzel olur kuzum, stres attıkça daha kolay hamile kalırsın :)Valla esimin haberi yokya surekli tatile gidelim diye yalvariyor.ben sürekli gün hesabi yapiyorum...butün hayatimi bloke ettim resmen
Ay inşallah benim de tek yumurtayla olur kuzum. Ben çalışmalara başladım çoktan, baya yoğun çalışıyoruz :) yarın da ovulasyon testleri elime ulaşcak onları da yapıp yapıp çalışcaz :) gerisi Allaha kalmış ne diyimCanım okuduğum bir sürü gebelik tek yumurtayla oluşmuş. Merak etme sen yine çalışmalara başka bu ay icin
Aslında tatile çıksanız da güzel olur kuzum, stres attıkça daha kolay hamile kalırsın :)
Bende 50 li gebelik ve ovulasyon testlerinden aldım bakalım nasip olsun önümüzdeki ay inşallah canimAy inşallah benim de tek yumurtayla olur kuzum. Ben çalışmalara başladım çoktan, baya yoğun çalışıyoruz :) yarın da ovulasyon testleri elime ulaşcak onları da yapıp yapıp çalışcaz :) gerisi Allaha kalmış ne diyim
Git canım bence daha bile iyi olurEvet bakalim benim reglime 14 gun var bu hafta öyle böyle gecerde haftaya tatile gitmeyi dusunuyorum.
İnşallah canım benim, Rabbim yüzümüzü güldürsünBende 50 li gebelik ve ovulasyon testlerinden aldım bakalım nasip olsun önümüzdeki ay inşallah canim
Ay inşallah benim de tek yumurtayla olur kuzum. Ben çalışmalara başladım çoktan, baya yoğun çalışıyoruz :) yarın da ovulasyon testleri elime ulaşcak onları da yapıp yapıp çalışcaz :) gerisi Allaha kalmış ne diyim