Ovitrelle çatlatma iğnesi olanlar

Ee ne olmuş onlara :)

Merabalar arkadaşlar, ben ovitrelle çatlatma iğnesi oldum dayanamayıp 9. Günde idrar testi yaptım silik çıktı ve hemen o gün kan da verdim 1.7 çıktı. Sizce ilerleyen günlerde yükselir mi. Türbesi olanlar yardımcı olablr mi

9. Gün çok erken şu an ilacın etkisi var. 14. Gün tekrar baktırsanız daha iyi olur.

Teşekkür ederm, 7 yaşında oğlum var o da iğne ile olmştu ama onda nasıl bir rahatlama geldiyse 21. Günde test yapmak aklıma gelmişti :) şimdi daha Bi heyecan yaptık ailece, günler geçmek bilmiyor o yüzden

Bende 23 Eylül de famera + ovitrell iğnesi oldum regl tarih 2 Ekim 3 gün geçti ben daha test yapmadım bu ikinci denemem 8 aydır olmuyor iğne olduğumdan beri kasık ağrısı bel ağrısı akıntım çok geliyor çok fazla anlayamasam da göğüs lerim ara ara açıyor sizde ne gibi belirtiler var acaba böyle olup ta hamile olan var mı teşekkürler ederim

Benim aynen dediğiniz gibi kasık agrısı göğüs hassasiyeti oldu. Şuan hamileyim. Daha yeni .

Benim aynen dediğiniz gibi kasık agrısı göğüs hassasiyeti oldu. Şuan hamileyim. Daha yeni .
Kan testi verdim negatif çıktı ama hala regli olmadım 6 gün oldu kist yok hiç bir şey yok acaba ilerde kan versem çıkar mı 2 hafta sonra tekrar gel dedi . Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım 2 hafta sonra doktor ne dicek bilmiyorum benim akıntım çok şuan hatta iç çamaşırı mi değiştiriyorum kasık ağrım var bel ağrısı var inşallah hamilesindir de geç gözüksün başka bir şey istemiyorum yha

Bide nasıl öğrendiniz bende bir umut işte

Canım bende pko var malesef 2 yıldır bekliyoruz. Bu ay gonal f ve ovitrelle denedik. Tuttu. Evde idrar testleri tekrarladım bi kaç gün bat gelincede kan verdim
Tekrar dan hayırlısı olsun canım çok mut oldum gerçekten Allah kimseyi böyle sınamasın bende beklicem Allah ne zaman uygun görür de

Canım bende pko var malesef 2 yıldır bekliyoruz. Bu ay gonal f ve ovitrelle denedik. Tuttu. Evde idrar testleri tekrarladım bi kaç gün bat gelincede kan verdim
Canim merhaba bende iğne olalı 9. Günüm midem bulaniyor istifra bile ediyorum idrar testinde silik cizgi var gebeysem dusuk onleyici kullanmam lazim kan versem mi sence

Eklentiler

• IMG_20201101_082127.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 21
Canim testi yaptim silik çıktı demissin. O cizgi hem mi cikti gec mi cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…