Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovitrelle çatlatma iğnesi olanlar
- Konu Sahibi Tugcerol
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovitrelle çatlatma iğnesi olanlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mart 2015
- 50
- 17
- 88
- 31
Tugce hanım idrar testide yapmışmıydınız 14.günBugn 14.gün ve malesef hcg 1.4 değer çıktı bu ayda olmadı
Bende 23 Eylül de famera + ovitrell iğnesi oldum regl tarih 2 Ekim 3 gün geçti ben daha test yapmadım bu ikinci denemem 8 aydır olmuyor iğne olduğumdan beri kasık ağrısı bel ağrısı akıntım çok geliyor çok fazla anlayamasam da göğüs lerim ara ara açıyor sizde ne gibi belirtiler var acaba böyle olup ta hamile olan var mı teşekkürler ederim
- 16 Mart 2015
- 50
- 17
- 88
- 31
Benim aynen dediğiniz gibi kasık agrısı göğüs hassasiyeti oldu. Şuan hamileyim. Daha yeni .Bende 23 Eylül de famera + ovitrell iğnesi oldum regl tarih 2 Ekim 3 gün geçti ben daha test yapmadım bu ikinci denemem 8 aydır olmuyor iğne olduğumdan beri kasık ağrısı bel ağrısı akıntım çok geliyor çok fazla anlayamasam da göğüs lerim ara ara açıyor sizde ne gibi belirtiler var acaba böyle olup ta hamile olan var mı teşekkürler ederim
Kan testi verdim negatif çıktı ama hala regli olmadım 6 gün oldu kist yok hiç bir şey yok acaba ilerde kan versem çıkar mı 2 hafta sonra tekrar gel dedi . Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım 2 hafta sonra doktor ne dicek bilmiyorum benim akıntım çok şuan hatta iç çamaşırı mi değiştiriyorum kasık ağrım var bel ağrısı var inşallah hamilesindir de geç gözüksün başka bir şey istemiyorum yhaBenim aynen dediğiniz gibi kasık agrısı göğüs hassasiyeti oldu. Şuan hamileyim. Daha yeni .
Bide nasıl öğrendiniz bende bir umut işteKan testi verdim negatif çıktı ama hala regli olmadım 6 gün oldu kist yok hiç bir şey yok acaba ilerde kan versem çıkar mı 2 hafta sonra tekrar gel dedi . Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım 2 hafta sonra doktor ne dicek bilmiyorum benim akıntım çok şuan hatta iç çamaşırı mi değiştiriyorum kasık ağrım var bel ağrısı var inşallah hamilesindir de geç gözüksün başka bir şey istemiyorum yha
- 16 Mart 2015
- 50
- 17
- 88
- 31
Canım bende pko var malesef 2 yıldır bekliyoruz. Bu ay gonal f ve ovitrelle denedik. Tuttu. Evde idrar testleri tekrarladım bi kaç gün bat gelincede kan verdimBide nasıl öğrendiniz bende bir umut işte
3 kere kullandığım, ve bende gebeliği sağlamadığından bir etkisinin olmadığını düşündüğüm iğne. İnşallah isteyen ve kullanan hanımlarda tutar..Ovitrelle çatlama iğnesi olanlar
Tekrar dan hayırlısı olsun canım çok mut oldum gerçekten Allah kimseyi böyle sınamasın bende beklicem Allah ne zaman uygun görür deCanım bende pko var malesef 2 yıldır bekliyoruz. Bu ay gonal f ve ovitrelle denedik. Tuttu. Evde idrar testleri tekrarladım bi kaç gün bat gelincede kan verdim
- 24 Ocak 2019
- 163
- 60
- 48
- 33
Canim merhaba bende iğne olalı 9. Günüm midem bulaniyor istifra bile ediyorum idrar testinde silik cizgi var gebeysem dusuk onleyici kullanmam lazim kan versem mi senceCanım bende pko var malesef 2 yıldır bekliyoruz. Bu ay gonal f ve ovitrelle denedik. Tuttu. Evde idrar testleri tekrarladım bi kaç gün bat gelincede kan verdim
Eklentiler
- 24 Ocak 2019
- 163
- 60
- 48
- 33
Canim testi yaptim silik çıktı demissin. O cizgi hem mi cikti gec mi ciktiMerabalar arkadaşlar, ben ovitrelle çatlatma iğnesi oldum dayanamayıp 9. Günde idrar testi yaptım silik çıktı ve hemen o gün kan da verdim 1.7 çıktı. Sizce ilerleyen günlerde yükselir mi. Türbesi olanlar yardımcı olablr mi