- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.061
Sağlıklı olsun inş allah nasip etsin herkese istediği gibi :)Benim esim sirf cogul olur diye klomen icmemi istemiyo soylemicem o yuzden malesef cunku boylede yumurtlamam duzensizlesti cok birde ailede var korkuyorum insallah saglikli tek bir bebisim olur:) sana istiyosan ikiz nasip olsn♥
Sağlıklı olsun inş allah nasip etsin herkese istediği gibi :)
Hadi hyrlisi rastgrlsin insAllah cnm klomen mi kullanmistn sende krndi catlamadigi icin mi catlatma ignesi verdi yoksa riskr atmamak icin miDoktordan geldim simdi kizlar cok sükür sol tarafimda 2 tane yumurta olusmus 18 ve 19,5 lar. Simdiyse esime ulasamiyorumyarin sabah catlatma ignesini yapacagim ve aksaminada esim gelmesi gerekiyor artik ne yapacagim bilmiyorum
Amin canim sagol. Femara kullanmistim önce bitti bikacgün sonra dr a gidince hala daha 1,5 olunca hemen arkasindan klomen verdi. Sabah 2 aksam 2 hap toplam günde 4 hap. Klomen güzel büyütüyor yumurtalari dedi femara o kadar degil klomen daha iyi dedi. Yani tek sefer yumurta büyütebilmek icin femara ve klomen ikisinide kullandim. Igneyide yaptim insallah birliktelik zamaninida denk getirirsek sonrasinda bekleyecegiz sadeceHadi hyrlisi rastgrlsin insAllah cnm klomen mi kullanmistn sende krndi catlamadigi icin mi catlatma ignesi verdi yoksa riskr atmamak icin mi
İnsAllah hayrlisiyla denk gelir cnm yq ben de ilk sefer klomen kullaniyorum gunde 3 defa 9 gun kullanip kontrole gidicem ona gore iliski mi dicek ki artk bilmiorim insAllah Rabbim hayırlısyla nasip eder tum bekleyenlere iclerinde bize deAmin canim sagol. Femara kullanmistim önce bitti bikacgün sonra dr a gidince hala daha 1,5 olunca hemen arkasindan klomen verdi. Sabah 2 aksam 2 hap toplam günde 4 hap. Klomen güzel büyütüyor yumurtalari dedi femara o kadar degil klomen daha iyi dedi. Yani tek sefer yumurta büyütebilmek icin femara ve klomen ikisinide kullandim. Igneyide yaptim insallah birliktelik zamaninida denk getirirsek sonrasinda bekleyecegiz sadece
İğnelerden dolayı erken olabiliyor regl.Kizlar bu arada benin bat 25 agustos gibiydi.dün siyah lekelenmem basladi bugün kirmiziya döndü. Doktoru aradim reglin baslamis yapacak birsey yok dedi. Catlatma ignesinin 11.günü regli oldum. Hormonlar mafetti düzenimi gögüslerim acıdı 4gündür reglidenmis
Doktor reglinin 3.günü gel dedi ama muhtemelen 2 ay gitmicem.kilo verip sadece hayit hapi kullanicam. Miralim yerlerde.
Amin canim insallah ilk klomen icin günde 3 tane baya cok vermis pko mu var sende canim ? Seninki farkliymis 9 gün. Benim bildigim 5 gün. Klomen iyi büyütüyor demisti doktor insallah seninkilede büyür. 3 gün icinde nasil 18 mm ve 16,5 mm büyüdü bende sasirdim daha sürer saniyordum doktor bugün catlatabiliriz dedi insallah seninkilerde güzel gelisir hemen canimİnsAllah hayrlisiyla denk gelir cnm yq ben de ilk sefer klomen kullaniyorum gunde 3 defa 9 gun kullanip kontrole gidicem ona gore iliski mi dicek ki artk bilmiorim insAllah Rabbim hayırlısyla nasip eder tum bekleyenlere iclerinde bize de
evet pco gözüküyor ultrason da hormon tahlilleri nasıl bilmiyoruz henüz insAllah büyür bklm ya çatlayıp çatlamsyacagini anliyorlar mi ki ona göre mi catlatma yapıyorlar ilacı kullanırken ilişkide bulunup bulunmama konusunda birsey dedi mi doktorunuz olmaması gerekse belirtirdi sanki dimi bana birsey demediAmin canim insallah ilk klomen icin günde 3 tane baya cok vermis pko mu var sende canim ? Seninki farkliymis 9 gün. Benim bildigim 5 gün. Klomen iyi büyütüyor demisti doktor insallah seninkilede büyür. 3 gün icinde nasil 18 mm ve 16,5 mm büyüdü bende sasirdim daha sürer saniyordum doktor bugün catlatabiliriz dedi insallah seninkilerde güzel gelisir hemen canim
yok bende baş ağrısı yok canım halsizlik kasık ağrısı var iştah kaybı sırekli tokluk hissi var o da glukofen den sanırımCok basim agriyor benim ara ara giriyor basagrisi bu haplardanmi acaba sizdede oluyormu ? Ben ilk defa basagrisi farkettim daha öncekilerde olmamisti
her dr yöntemi farklı gerçekten hyrlisi bklm Rabbim nasip eder insAllah yaDoktorun önerdigi iliski zamanlarida digerlerininkinden farkliydi igneden 15 ve 39 saat sonra demisti ondan sonraki gün yok sonraki günden itibarende gün asiri dedi
İğnelerden dolayı erken olabiliyor regl.
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Biraz dinlen bence de.
Doktordan geldim simdi kizlar cok sükür sol tarafimda 2 tane yumurta olusmus 18 ve 19,5 lar. Simdiyse esime ulasamiyorumyarin sabah catlatma ignesini yapacagim ve aksaminada esim gelmesi gerekiyor artik ne yapacagim bilmiyorum
Kızlar bugün tahlil sonuclarimi aldim
Prolaktin: 47.49
Fsh: 5.76
Lh: 2.3
İnsülin: 6.3
Diğerlerini bilmiorum ama prolaktin cok yüksek çıkmış malesef bklm dr ne dicek
Canim klomen gercekten iyi büyütüyo yumurtalari bende sasirdim. Yüksek doz kullaninca iyi oluyor. Ultrasonla alttan bakiliyor yumurta belirli büyüklüge ulasinca su gün catlatabiliriz diyor tekrar muayene oluyorsun sonra sana igne saatini ve birliktelik saatlerini söylüyor. Igneden sonra catlamismi diye kontrole geleyim dedim gerek yok o igne zaten yüzde 99 catlatiyo dedi.evet pco gözüküyor ultrason da hormon tahlilleri nasıl bilmiyoruz henüz insAllah büyür bklm ya çatlayıp çatlamsyacagini anliyorlar mi ki ona göre mi catlatma yapıyorlar ilacı kullanırken ilişkide bulunup bulunmama konusunda birsey dedi mi doktorunuz olmaması gerekse belirtirdi sanki dimi bana birsey demedi
yok bende baş ağrısı yok canım halsizlik kasık ağrısı var iştah kaybı sırekli tokluk hissi var o da glukofen den sanırım
her dr yöntemi farklı gerçekten hyrlisi bklm Rabbim nasip eder insAllah ya
Cok sükür bas agrisi simdi gecti galiba son hapi alali 1 günü gecti simdi iyiyimevet pco gözüküyor ultrason da hormon tahlilleri nasıl bilmiyoruz henüz insAllah büyür bklm ya çatlayıp çatlamsyacagini anliyorlar mi ki ona göre mi catlatma yapıyorlar ilacı kullanırken ilişkide bulunup bulunmama konusunda birsey dedi mi doktorunuz olmaması gerekse belirtirdi sanki dimi bana birsey demedi
yok bende baş ağrısı yok canım halsizlik kasık ağrısı var iştah kaybı sırekli tokluk hissi var o da glukofen den sanırım
Evet canim hepsi kendi tecrübelerine göre yorumluyorlar galibaevet pco gözüküyor ultrason da hormon tahlilleri nasıl bilmiyoruz henüz insAllah büyür bklm ya çatlayıp çatlamsyacagini anliyorlar mi ki ona göre mi catlatma yapıyorlar ilacı kullanırken ilişkide bulunup bulunmama konusunda birsey dedi mi doktorunuz olmaması gerekse belirtirdi sanki dimi bana birsey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?