Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovitrelle de büyütüyormu daha yumurtalari kizlar ? Birliktelik yarin öglen olabilecek sonra esim is icin gidecek bu defa. O yüzden simdi igneyi yapmaliyim yarin öglen 11-12 gibi olabilir insallah sonrada yolcu edecegim

Doktordan geldim simdi kizlar cok sükür sol tarafimda 2 tane yumurta olusmus 18 ve 19,5 lar. Simdiyse esime ulasamiyorum yarin sabah catlatma ignesini yapacagim ve aksaminada esim gelmesi gerekiyor artik ne yapacagim bilmiyorum
Hadi hyrlisi rastgrlsin insAllah cnm klomen mi kullanmistn sende krndi catlamadigi icin mi catlatma ignesi verdi yoksa riskr atmamak icin mi

Hadi hyrlisi rastgrlsin insAllah cnm klomen mi kullanmistn sende krndi catlamadigi icin mi catlatma ignesi verdi yoksa riskr atmamak icin mi
Amin canim sagol. Femara kullanmistim önce bitti bikacgün sonra dr a gidince hala daha 1,5 olunca hemen arkasindan klomen verdi. Sabah 2 aksam 2 hap toplam günde 4 hap. Klomen güzel büyütüyor yumurtalari dedi femara o kadar degil klomen daha iyi dedi. Yani tek sefer yumurta büyütebilmek icin femara ve klomen ikisinide kullandim. Igneyide yaptim insallah birliktelik zamaninida denk getirirsek sonrasinda bekleyecegiz sadece

İnsAllah hayrlisiyla denk gelir cnm yq ben de ilk sefer klomen kullaniyorum gunde 3 defa 9 gun kullanip kontrole gidicem ona gore iliski mi dicek ki artk bilmiorim insAllah Rabbim hayırlısyla nasip eder tum bekleyenlere iclerinde bize de

İğnelerden dolayı erken olabiliyor regl.
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Biraz dinlen bence de.

İnsAllah hayrlisiyla denk gelir cnm yq ben de ilk sefer klomen kullaniyorum gunde 3 defa 9 gun kullanip kontrole gidicem ona gore iliski mi dicek ki artk bilmiorim insAllah Rabbim hayırlısyla nasip eder tum bekleyenlere iclerinde bize de
Amin canim insallah ilk klomen icin günde 3 tane baya cok vermis pko mu var sende canim ? Seninki farkliymis 9 gün. Benim bildigim 5 gün. Klomen iyi büyütüyor demisti doktor insallah seninkilede büyür. 3 gün icinde nasil 18 mm ve 16,5 mm büyüdü bende sasirdim daha sürer saniyordum doktor bugün catlatabiliriz dedi insallah seninkilerde güzel gelisir hemen canim

evet pco gözüküyor ultrason da hormon tahlilleri nasıl bilmiyoruz henüz insAllah büyür bklm ya çatlayıp çatlamsyacagini anliyorlar mi ki ona göre mi catlatma yapıyorlar ilacı kullanırken ilişkide bulunup bulunmama konusunda birsey dedi mi doktorunuz olmaması gerekse belirtirdi sanki dimi bana birsey demedi
Cok basim agriyor benim ara ara giriyor basagrisi bu haplardanmi acaba sizdede oluyormu ? Ben ilk defa basagrisi farkettim daha öncekilerde olmamisti
yok bende baş ağrısı yok canım halsizlik kasık ağrısı var iştah kaybı sırekli tokluk hissi var o da glukofen den sanırım
Doktorun önerdigi iliski zamanlarida digerlerininkinden farkliydi igneden 15 ve 39 saat sonra demisti ondan sonraki gün yok sonraki günden itibarende gün asiri dedi
her dr yöntemi farklı gerçekten hyrlisi bklm Rabbim nasip eder insAllah ya

İğnelerden dolayı erken olabiliyor regl.
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Biraz dinlen bence de.

Bu ay sadece hayit hapi kullanicam canim. Doktorada gitmicem.glikofene basladim insulin direnci icin. 1 2 ay böyle gecsin . Kilo vermeye calisiyorum. Olursa olur modundayim.

Doktordan geldim simdi kizlar cok sükür sol tarafimda 2 tane yumurta olusmus 18 ve 19,5 lar. Simdiyse esime ulasamiyorum yarin sabah catlatma ignesini yapacagim ve aksaminada esim gelmesi gerekiyor artik ne yapacagim bilmiyorum

Canim cok sevindim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun insallah.

Kızlar bugün tahlil sonuclarimi aldim
Prolaktin: 47.49
Fsh: 5.76
Lh: 2.3
İnsülin: 6.3
Diğerlerini bilmiorum ama prolaktin cok yüksek çıkmış malesef bklm dr ne dicek

Canim prolaktin icin bir ilac var hemen ise yariyor merak etme. Insülin bana hic bakilmadi bende baktiriyim.

Canim klomen gercekten iyi büyütüyo yumurtalari bende sasirdim. Yüksek doz kullaninca iyi oluyor. Ultrasonla alttan bakiliyor yumurta belirli büyüklüge ulasinca su gün catlatabiliriz diyor tekrar muayene oluyorsun sonra sana igne saatini ve birliktelik saatlerini söylüyor. Igneden sonra catlamismi diye kontrole geleyim dedim gerek yok o igne zaten yüzde 99 catlatiyo dedi.

Cok sükür bas agrisi simdi gecti galiba son hapi alali 1 günü gecti simdi iyiyim

Evet canim hepsi kendi tecrübelerine göre yorumluyorlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…