- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.041
Ben 2 farklı doktora gittim, ikisi de her denemeden sonra 1 ay ara dediler bana. Dinlendirmek için sanırım. Burda devlette var, başka sorunum için gittim bugün. Tüp bebek tedavisine başladın mı diyorValla canim anlamadim hic 11.günde regli oldum. Zaten 2 gündur kasiklarim agriyodu hissetmistim gelisini.birde afedersin goguslerim 4 gun fuze gibi gezdim simdi söndü.bu ay hayit hapi deniyim diyorum.aslinda elimde gecen aydan gonalf 300lük kaldi bu ayda denesem yine birsürü hormon fıçı gibi oldum inanki
TeşekkürlerTesekkür ederim canim.
Süt bakterileri iceren fitiller varmis onlardan kullanilabiliniyormus.
Canim vajina ici dogal ortamina ulasmasi icin 1 bardak normal suyun icine 1 kasik sirke koyup onunla alt bölgeyi yika oldugu kadar o da yardimci oluyyormus
Bende aslinda igne isterdim. Biriktirip bir sekilde alirdik yeterki olsun. Doktor böyle dedi ne yapayim deniyoruz canim. Eger yine olmazsa önce rahim agzindaki yarayi tedavi ettirip sonrada igne alabilirmiyim diye soracagim. Persembe tekrar randevu var dr da firsat olursa o zaman igneyi sorayim.
Oylemi bende yeni başlasın sandım. Hayıt dene işe yarar1yildir ugrasiyorum canim mafoldu vucudum
Gecmis olsun canim. Hersey evlatlarimiz icin biraz daha sabredicezTeşekkürleronu da deniyim. Papatya çayı yaptım dün anlık rahatlatıyor da o kdar işte. Tedavi etmiyor
Amin canim hepimiz icin insallahHakkinda hayirlisi olsun canim.
Insallah olur canim bu defa kendiliginden.Kizlar bugun reglinin 3.gunü resmen çamur geliyor. Doktor 3.günü gel dedi ama gitmedim. Eşime caksir suyu aldim.zaten keciboynuzu özü kullaniyorduk. Bende glukofone ve hayit hapina basladim.2 ay böyle denicem. Ovulasyon testlerinede güven olmuyor. Regli bitiminden sonra 2 günde 1 iliski tahmini yumurtlama haftamdada gün aşırı iliski denicem.
Insallah olur canim bu defa kendiliginden.
Sen yine sanslisin gerekli oldugu gibi esini yönlendiriyorsun benimkisine birsey denmiyor eve bile gelmiyor kac gündür agliyorum hep. Insallah bari catlatma ignesi yaptigim zaman gelse
Kendisi istemisti cocugumuz olmasini 1 yil önce cok ugrasmaya basladik o zamanlar daha yakindi simdi sanki olmuyor diye gittikce uzaklasti bendenCanim böyle biriyle hayat gecmez.hadi sen simdi sevip katlaniyorsunda doguracagin cocuga yazik degil mi.? Allah yardimcin olsun.
Kendisi istemisti cocugumuz olmasini 1 yil önce cok ugrasmaya basladik o zamanlar daha yakindi simdi sanki olmuyor diye gittikce uzaklasti benden( cocugumuz olunca insallah daha iyi olacak hersey
Amin canim sagol insallah senin yumurtalar da kendiliginden catlarlarInsallah canim rabbim sabır ve huzur versin
12. Gun negatif olup 14 te pozittif olani okudumÇatlatma iğnesinin 10.günüydü bugün kan verdim 3,36 progesteron da baktırdım 17,34
adetime bir hafta var. 10. gün negatif görüp sonra pozitif olan var mı ?
bir kere daha çatlatma iğnesi olmuştum o zaman 10.gün kanda çıkmıştı. İnş artar dediğiniz gibi :)12. Gun negatif olup 14 te pozittif olani okudumbence erken bakmissiniz
bir kere daha çatlatma iğnesi olmuştum o zaman 10.gün kanda çıkmıştı. İnş artar dediğiniz gibi :)
Femara kullandım dört yumurtam vardı 17mm 20 mm sağda ve 18mm 16mm solda sonrası ovitrelle çatlatma iğnesi oldu. 10 .gün idrar testi silik çıkınca kan verdim ama sonuç bu malesef. Bekleyip tekrarlıycam testi.Dun sanirim forumda okudum 12. Gun negatifmis 14. Gun pozitif ❤ Bence artabilir klomen kullandiniz mi?
Femara kullandım dört yumurtam vardı 17mm 20 mm sağda ve 18mm 16mm solda sonrası ovitrelle çatlatma iğnesi oldu. 10 .gün idrar testi silik çıkınca kan verdim ama sonuç bu malesef. Bekleyip tekrarlıycam testi.
Olumlu düşünmeye çalışıyorum inş buraya da yazarım 10. gün negatif kan testi 15. gün pozitif diye örnek teşkil ederim :)) çok yumurtada risk var evet aynı zamanda çoğul gebelikte zor. Hayırlısı olsun ikiz de olsa güzel olur ama:)Bence 4 guzel yumurtaya olumlu sonuc alirsin pozitif dusun ♥bende bidahaki ay tedavi olucam cogul gebelikten korkuyorum boyle bol yumurta olunca ihtimal cokmus
Olumlu düşünmeye çalışıyorum inş buraya da yazarım 10. gün negatif kan testi 15. gün pozitif diye örnek teşkil ederim :)) çok yumurtada risk var evet aynı zamanda çoğul gebelikte zor. Hayırlısı olsun ikiz de olsa güzel olur ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?