Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonradan tekrar klomen kullanmanin faydasi olurmu ya daha önce böyle 2 defa kullanan oldumu tek döngü icinde ?
Canım ben kullanmadım ama bir kaç yerde okumuştum, bazı doktorlar famera ve klomeni aynı ay içerinde kullandırıyormuş, gelişim için. Vardır bir bildiği telaş yapma

Canım ben kullanmadım ama bir kaç yerde okumuştum, bazı doktorlar famera ve klomeni aynı ay içerinde kullandırıyormuş, gelişim için. Vardır bir bildiği telaş yapma
Sagol canim cevabin icin.
Önce femara kullandim bitti. Bittikten 2-3 gün sonra klomen verdi simdi onu kullaniyorum.
Ayni anda kullanmadim arka arkaya kullaniyorum canim

Simdi tekrar klomen verdi sabah aksam 2 ser tane günde 4 tane ediyo kullanacakmisim. Bu cok degilmi ya böyle aranizda kullanan oldumu bu kadar cok ? Sende biraz yumurta tembelligi var dedi.

Canim ben ilk defa bukadar kullanildigini gordun. Ben senin yerinde olsam eger durumunda müsaitse direkt doktordan gonalf igne isterdim. Senin hic cocuk olnadigindan devlette cogunu karsiliyor. Klonen femare ile olursa ilk aylarda oluyor olmazsa zorlamadan igneli tedaviye gecmek mantikli

Kizlar bu arada benin bat 25 agustos gibiydi.dün siyah lekelenmem basladi bugün kirmiziya döndü. Doktoru aradim reglin baslamis yapacak birsey yok dedi. Catlatma ignesinin 11.günü regli oldum. Hormonlar mafetti düzenimi gögüslerim acıdı 4gündür reglidenmis
Doktor reglinin 3.günü gel dedi ama muhtemelen 2 ay gitmicem.kilo verip sadece hayit hapi kullanicam. Miralim yerlerde.

Tedavini bırakma canım.

Aaa seninki de erken mi geldi, ee 2 kere iğne oldun anca çatladı çatlamadı nasıl erken geldi ki. Ben artık anlamıyorum bu işlerden cidden. İyce kafama karıştı

Sagol canim cevabin icin.
Önce femara kullandim bitti. Bittikten 2-3 gün sonra klomen verdi simdi onu kullaniyorum.
Ayni anda kullanmadim arka arkaya kullaniyorum canim
Ben de okuduğumu söyledim, inşallah faydasını görürsün. Benim ph dengem bozulmuş, mantara çevirdi. Onla uğraşıom şimdi de. Doktor da kefir iç hafta da 2 kere, hergün ev yoğurdu ye dedi. Bi tane de probiyotik yazdı. Fitil falan verir sanmıştım ama. İnşallah fayda eder. Kötüyüm

Bende aslinda igne isterdim. Biriktirip bir sekilde alirdik yeterki olsun. Doktor böyle dedi ne yapayim deniyoruz canim. Eger yine olmazsa önce rahim agzindaki yarayi tedavi ettirip sonrada igne alabilirmiyim diye soracagim. Persembe tekrar randevu var dr da firsat olursa o zaman igneyi sorayim.

Bende ilk defa duydum birazda korktum aslinda ama sonucta doktor yani ne bilim aksam aldim bu sabah aldim simdiye kadar birsey olmadi cok sükür insallah sagliga zarar vermez yumurtalar büyür

Canim icinden nasil geliyorsa öyle yap insallah bir sekilde olur. Durumumuz zor allah sabir versin

Tesekkür ederim canim.
Süt bakterileri iceren fitiller varmis onlardan kullanilabiliniyormus.
Canim vajina ici dogal ortamina ulasmasi icin 1 bardak normal suyun icine 1 kasik sirke koyup onunla alt bölgeyi yika oldugu kadar o da yardimci oluyyormus

Aaa seninki de erken mi geldi, ee 2 kere iğne oldun anca çatladı çatlamadı nasıl erken geldi ki. Ben artık anlamıyorum bu işlerden cidden. İyce kafama karıştı

Valla canim anlamadim hic 11.günde regli oldum. Zaten 2 gündur kasiklarim agriyodu hissetmistim gelisini.birde afedersin goguslerim 4 gun fuze gibi gezdim simdi söndü.bu ay hayit hapi deniyim diyorum.aslinda elimde gecen aydan gonalf 300lük kaldi bu ayda denesem yine birsürü hormon fıçı gibi oldum inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…