- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.001
Amin canim insallah. Henüz erken iliski icin bence. Birde bizde cok fazla olamiyor o yüzden i sallah tek seferde denk getirmeye calisacagiz. Doktor cuma günü 1,5 mm demisti yarin gidecegim gün asiri doktora gidecegim artik :) igneyi bir aksam yapacagim denk gelirse ve ertesi aksamda birliktelik düsünüyoruz bakalim hayirlisi olsun.Insallah canim büyürler sen gün aşırı iliskiye basla ama. Nezaman büyüyecegi belli olmaz.
Amin canim insallah. Henüz erken iliski icin bence. Birde bizde cok fazla olamiyor o yüzden i sallah tek seferde denk getirmeye calisacagiz. Doktor cuma günü 1,5 mm demisti yarin gidecegim gün asiri doktora gidecegim artik :) igneyi bir aksam yapacagim denk gelirse ve ertesi aksamda birliktelik düsünüyoruz bakalim hayirlisi olsun.
Amin canim insallah. Henüz erken iliski icin bence. Birde bizde cok fazla olamiyor o yüzden i sallah tek seferde denk getirmeye calisacagiz. Doktor cuma günü 1,5 mm demisti yarin gidecegim gün asiri doktora gidecegim artik :) igneyi bir aksam yapacagim denk gelirse ve ertesi aksamda birliktelik düsünüyoruz bakalim hayirlisi olsun.
1,5 bir bucuk dedi doktor canim daha cok kücüklerCanim 1.5mm mi 15mm mi.
En iyisi öyle tabi ama bizde olmuyor ayda 1-2 defa birliktelik oluyor en fazla. Kimyasal gecirdigimde tam denk gelmisti zamani. Yumurta catlamadan 12 saat önce birliktelik cok iyi olur. Yumurta catladiktan sonra en iyi 12-18 saat arasi en fazlasa 24 saat döllenebiliyormusCanim spermin rahimde yumurtayi bulacagi yere gitmesi 8 saat sürebiliyormus o yüzden igneden önceki gün muhakkak iliski olsunki icerde hazir bekleyen sperm olsun.nesela ben doktor 15mm olmus dedikten sonra gün asiri iliskiye basliyorum.
Canim ilk spermin yumurtaya ulasmasi 30 dakika falan sürüyormus sadece spermlerde belirli bir sürecten geciyormus dölleyebilecek hale gelene kadar o da 6 saat sürüyormus yaklasik olarak.Canim spermin rahimde yumurtayi bulacagi yere gitmesi 8 saat sürebiliyormus o yüzden igneden önceki gün muhakkak iliski olsunki icerde hazir bekleyen sperm olsun.nesela ben doktor 15mm olmus dedikten sonra gün asiri iliskiye basliyorum.
Tabi senin dedigin gibi en iyisi aslinda gün asiri iliski ama malesef o kadar olmuyor esim zaten cok zorlaniyor onu sinirlendirmemek icin iyce hesaplayip öyle yapmaya calisiyoruz.Canim spermin rahimde yumurtayi bulacagi yere gitmesi 8 saat sürebiliyormus o yüzden igneden önceki gün muhakkak iliski olsunki icerde hazir bekleyen sperm olsun.nesela ben doktor 15mm olmus dedikten sonra gün asiri iliskiye basliyorum.
1,5 bir bucuk dedi doktor canim daha cok kücükler
Tabi senin dedigin gibi en iyisi aslinda gün asiri iliski ama malesef o kadar olmuyor esim zaten cok zorlaniyor onu sinirlendirmemek icin iyce hesaplayip öyle yapmaya calisiyoruz.
Allah nasip ederse ne olursa olsun bir sekilde oldurur insallah imkansiz diye birsey yoktur onun icin ben allaha güveniyorum elimden gelenide yapmaya calisiyorum artik hayirlisi olsun
Cok güzel insallahBüyür büyür canim.benim bir ara günde 1mm büyüdü sonra 1.5mm son günler günde 2 2.5mm büyümeye basladi
Istememekten degilde bence baskalarina gidiyor o yüzden ihtiyac kalmiyor öyle bi his var icimdeAllah Allah bu erkeklere ne oluyor eskiden onlar isterdi simdi biz olsun diye ugrasiyoruz.cinsellik istemeyen erkekler cogaldi
Böyle hesapli oluncada rahatsiz oluyor kafasina göre olacak herseyAllah Allah bu erkeklere ne oluyor eskiden onlar isterdi simdi biz olsun diye ugrasiyoruz.cinsellik istemeyen erkekler cogaldi
Ve fazla olmuyor iste sanirim gücü yetmiyor fazla. Ara sira hap falan kullaniyor. Bende tam cözemedim birsey anlatmaz hic.Allah Allah bu erkeklere ne oluyor eskiden onlar isterdi simdi biz olsun diye ugrasiyoruz.cinsellik istemeyen erkekler cogaldi
Istememekten degilde bence baskalarina gidiyor o yüzden ihtiyac kalmiyor öyle bi his var icimde
Amin canim allah razi olsun. Bazen cok kiziyorum icimden ona ama herseye ragmen cok seviyorumAllah yardimcin olsun canim. Esinede akil fikir versin. Rabbim evine huzur ferahlik versin.
femara 5 gün sabah akşam içiliyor bittikten 2 gün sonra kontrol yumurta boyutuna bakıyor 1-2 gün sonra da çatlatma iğnesi ver,l,yorDün gece son femara hapini aldim. Bu bittikten kac gün sonra yumurta nasil oluyor kac mm oluyordu kizlar ? Bende adet günü tam belli olmadigi icin düsünemiyorum kafam durdu
Sagol canim bende daha uzub sürecek gibifemara 5 gün sabah akşam içiliyor bittikten 2 gün sonra kontrol yumurta boyutuna bakıyor 1-2 gün sonra da çatlatma iğnesi ver,l,yor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?