Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende cok takintili biriyim hepimiz icin zor canim. Baya yogunsun o zaman sen. Ne diyim dua edelim. Artik bizde insallah hamile kaliriz bu yil icinde

Bi umut işte yaptım. Aslında hayalet çizgi vardı yani sadece ben gördüm gibi gibi 9. Gün de yapmıştım o zaman da hayalet çizgi görmüştüm. 1 yıldır istiyorum. Bu aydan çok umutluyum. Ne bilim inş cıkar 2 gün sonra pozitif i görürüm mmm allahımmm

Insallah canim. Hepimiz seni cok iyi anliyoruz burda bizde yasiyoruz aynilarini ❤
O hayalet cizgi daha igne etkisinden olabilir. Fotograflarinida istersen paylas burada hepbirlikte bakalim daha tecrübeli arkadaslar var. Sonra yaptigin testleride paylas karsilastirmak icin iyi olur

Çektim foto da hiç görünmüyordu geri sildim. Bilerek bugün yaptım. 9. Güne göre kıyaslarım dedim. Ama ikisi de aynı idi. Artış yoktu yani. İğne etkisi dedim bende. Ama yinede olsaydı gebelik belirginleşirdi 2.çizgi hiç bir artış yok. Negatif yani

Tamam canim. Fotografin rengiyle biraz oynarsan daha iyi görünüyor siyah beyaz yapinca belirginlesiyor. Buradan bir arkadas yapmisti bende öyle yapiyorum siyah beyaz. Birdahaki testinde denersin belki

Dün gece son femara hapini aldim. Bu bittikten kac gün sonra yumurta nasil oluyor kac mm oluyordu kizlar ? Bende adet günü tam belli olmadigi icin düsünemiyorum kafam durdu

Canim bu zemzem suyunda bekletilen sureleri yapmani tavsiye ederim birde onu dene istersen belki vesile olur. Doktorlarin yapamadigi dualarin vesilesiyle olur insallah

Canim benim evde zemzem suyu var devamlu ama ben oyle şeylerden korkuyorum. Yani dua edip icerim olmazsa.

Bende yumurta takibindeyim insallah büyürler. Yarin dr a gidecegim.
Insallah bu hafta sonuna dogru yada diger hafta basinda catlatma ignesi olurum yumurtalar düsündügümüz gibi büyürse

Insallah canim büyürler sen gün aşırı iliskiye basla ama. Nezaman büyüyecegi belli olmaz.

Canim benim evde zemzem suyu var devamlu ama ben oyle şeylerden korkuyorum. Yani dua edip icerim olmazsa.
Sen bilirsin canim ben kötü birsey duymadim bunun hakkinda sonucta iyilik icin yapiyoruz bu da bir dua diye düsünüyorum ama benide korkuttun simdi biraz :) birdaha camiden bir hoca arkadasima sorayim yanlislikla duanin disina cikmayalim allah korusun. Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…