Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar cogunuz tedaviye ara verdiniz son denemenizden sonra yalniz kaldim
Insallah simdi tamda bu arada hepiniz hamile kalirsinizda hepiniz birden müjdelerle doldurursunuz buralari ❤

Canım şimdi şöyle ölçüm yaptıkları şey esasında folikül. Folikülü tavuk yumurtası gibi düşünebilirsin. Folikül20-22 mm olduktan sonra yumurtlama oluyor çatlıyor içinden esas yumurta çıkıyor bunuda tavuk yumurtasının sarısı gibi düşünebilirsin. Yani 10 unda yumurtlamış olursun.
Senin çatlamayanlar da foliküller. Yani içinden yumurtayı atamıyor büyüyor. Tavuk yumurtasının akı var ya o sıvı büyütüyor işte folikülü ve kist olmuş oluyor.

Heeeeeeee anladim.ya doktorlarda söyle anlatsalarya insana tövbe tövbe aydinlandim valla.

Ben de bugün nihayet hasta oldum neymiş illa iğneden 36/48 saat sonra çatlamıyormuş yumurta, bunu da tescillemiş oldum vuslatahasretim Umutumut82
Canim yumurtanin catlamadigini dr mu söyledi ? Igneden sonra kacinci gün adet oldun ? Ama cok sükür fazla uzun sürmedi daha normal sinirlar icinde sende galiba.
Ben igneden 2 gün sonra yumurta kontrolüne gitmek istiyorum yine catladigindan emin olmak icin. Cok sükür bende catlamisti simdiye kadar

Ee canım 21. Gün de hasta oldum demek ki iğneden hemen sonra çatlama olmamış. Valla bende de çatlıyordu, bu sefer uzun sürdü regli olmam da her ay birbirini tutmuyor maalesef. Ben ilçedeyim sürekli doktara gidemiyorum. Çatladımı diye kontrole geçemiyorum

Gözün aydın de bence gebelik yoksa en güzeli vaktin de hasta olmak senin belli olmaz daha dur bakalım

Valla canim beygir gibiyim derlerya öyleyim ne akinti ne baska birsey yok. Belki tuhaf gelicek ama insan hamile kalinca duygusal olarak anliyor. ben hamikeyim diyorsun.Kasikta batma oluyor şişlik oluyor yumurtanin gelistigi yerde sanki bir misket var gibi oluyor.oyüzden benimde umudum yok.

Bilemiyorum bende canim. Bende 18-19. Gün adet olmustu yumurta catlamisti. Kimyasal oldugunda 21. Gün olmustu.

Oldu ya sonunda önemli olan o canim insallah simdi kendiliginden olur ilaca gerek kalmadan.

Sen yaşamışsın daha iyi anlarsın, kendini çok iyi tanımışsın. Salsak biraz daha iyi olacak galiba, onu da ben pek başaramıyorum

Bilemiyorum bende canim. Bende 18-19. Gün adet olmustu yumurta catlamisti. Kimyasal oldugunda 21. Gün olmustu.

Oldu ya sonunda önemli olan o canim insallah simdi kendiliginden olur ilaca gerek kalmadan.
Belki benim de kimysal olmuştur diycem de çift çizgi de görmedim erkenden kan da yaptırmadım. Neyse oldum rahatladım. Bu ay tedavi yok. Soğan kürü yapıcam. Temizlenirim belki de

Sen yaşamışsın daha iyi anlarsın, kendini çok iyi tanımışsın. Salsak biraz daha iyi olacak galiba, onu da ben pek başaramıyorum
Canim bende cok takinti yapmistim hele sonkinde düsünmedigim tek bir saniye olmamisti hicbirseyde olmadi.
Nasibimizde varsa her sekilde olur zaten öyle düsünmeye calis. Herseye dikkat ettim yinede olmadi bu defa basardim düsünmemeyi cok sükür. Normal hayatima devam ediyorum baskalarida normal hayatina devam ederken hamile kaliyorlar. Sadece gerekli zamanlari degerlendirmeye dikkat et gerisi allahin takdiri. Kendine oyalanmak icin birsey bulmaya calis. Iste calisiyormusun bilmiyorum vaktin varsa bir kursa falan git yada örgü ör arkadaslarinla görüs olacagi varsa olacak insallah vakti gelince. ❤

Ben buraya girmeme ragmen yinede rahatim elimden gelen bise varsa yardimci olmaya calisiyorum sonra yine oyalaniyorum evde.
Nasil yardimci olabilirim baska bilmiyorum allah sabir versin canim

Cok sıkıldıgım zamanlarda allahin isimleriyle zikirler var onlari yapiyorum o da rahatlatiyor hem bu cocuk konusu icinde faydasi olur insallah ona devam ediyorum.

Nasip kısmına inanıyorum en çok, vakti gelmemiştir. Ben çalılıyorum. Gün 24 saat bana pek yetmiyor, o derece de yoğunum. İş dışında da ekstra bir sürü şeyle uğraşıyorum. takıntılıyın kabul etmek gerekirse,stres yapmadığım dönemlerde oldu yine hastalığım geçikti, olmadı. Bir kere insanın aklına girince çok zor çıkması, en azından benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…