- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.601
amin canim. evet belirsizde olsa insan yinede herseyine dikkat ediyor birsey olmasin varsa diye. ben dogum kontrol hapi kullaniyorum daha canim. bayramdan önce birakacagim bayramdan sonrasa kadar insallah yumurtalar hazir olur o zaman deneyecegiz 1 ay sonraBakıldı eşime canım normal çıktı, tabi kayıbın acısı başkadın Allah kimseyi evlatla sınamasın kaybıyla da olmamasıyla da, değerim dediğin gibi de olabilir düşük doz yapıldı çünkü bana ama yine de beklentimin olmaması daha iyi ya süpriz olsun varsa da yoksa aman hamilemiyim diye oturmam kalkmam bile değişiyo, nasip bakalım, sen kaçıncı günündeydin canım
üzme kendini canim her insan farkli ayni kiside bile her gebelik farkli oluyor. allahim insallah sanada nasip etmistirİnşallah güzel sonuç alırım ya o akıntı olmadı ya içimde bi şüphe oluştu yolunda gitmiyo işler diye hakkımızda hayırlısı inşallah ne diyim
allah yardimcin olsun canim senide ailenide korusunCanım aslında çok yoğun çalışıyorum polisim ben sürekli yapılacak bir işim var ama ne iş yaparsam yapayım aklımdan çıkaramıyorum
üzme kendini canim her insan farkli ayni kiside bile her gebelik farkli oluyor. allahim insallah sanada nasip etmistir
İnşallah olmuştur ne diyeyimallah yardimcin olsun canim senide ailenide korusun❤ evet canim cikmiyor insanin aklindan cok zor. ben bir defasinda gezmistim arkadaslarla ailemle o zaman ara sirada olsa aklimdan kisada olsa cikmisti iyiydi. bu defada insallah fazla takmam.
Menogon kullandım canım, sonrasında çatlatma vuruldumİğnenin ismi ne canım çatlatma iğnesinden bahsetmiyosun dimi
İnşallah canım hayırlısı olsun bayram güzel haberler getirsin bize inşallahamin canim. evet belirsizde olsa insan yinede herseyine dikkat ediyor birsey olmasin varsa diye. ben dogum kontrol hapi kullaniyorum daha canim. bayramdan önce birakacagim bayramdan sonrasa kadar insallah yumurtalar hazir olur o zaman deneyecegiz 1 ay sonra
aminnnnn insallah. evet cok zor insan igneyi yaptiktan sonra beklemek cok kötü. tek basina dahada zor ama aileyle falan kalabalikta birseylerle oyalanmak gerekiyor birlikte gezmek alisveris falan. birde tabi bekledigini bilmeyen kisiler olmali yoksa onlarlada konusuyor insan ister istemezİnşallah olmuştur ne diyeyimallah razı olsun canım. Ben yapamıyorum denedim ders çalıştım kitap okudum türlü türlü oyunlar oynadım düşünmiyim diye ama elde değil kafamın içine hükmedemiyorum inşallah rabbim ne kadar istediğimi görüyordur da nasip eder napayım elimden gelen bu
amin canim insallahİnşallah canım hayırlısı olsun bayram güzel haberler getirsin bize inşallah
tedavin hayirli olsun canim. vücudunu iyi taniyorsan dikkat edersen belirtilerden kendinden farkedebilirsin belki. ama farketmezsende ve testlerde negatif ciksada hala biraz daha erken 14. günden sonra daha belirgin olurArkadaşlar merhaba uzun zamandır aktif değildim bugün araştırırken tekrar bi girim dedim.Benim hikayemde şöyle 8.5 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var şükür ama bir tane daha kardeşi olsun istedik 4 senedirde korunmuyoruz ama olmadı gitmediğim hastane de kalmadı düzgün tedavide uygulanmadı üstelik.Bu arada doğumdan sonra polikistik over artı tiroid gelişmiş ama sinsi cinsindenneyse bu sene tedaviye başladım 6 aydır gidip geliyorum ttiroidi düzenledik klomene başladık çatlatma iğnesi verdi 24 haziran regl di 8 temmuz ovitrelle vuruldum 10da çatladı yumurtam şimdi baya belirtim var adete 4 gün var belli olurmu acaba hamileysem
merhaba canim 1 yil olmamasi cok normal canim cok sükür yumurtalarin olusmus insallah birinden birisi tutmustur bu defa.merhaba kızlarr bende 1 yıllık evliyim 8 aydır korunmuyorum ama malesef gebe kalamadım doktora gittim klomene baslattı 3.klomende 4 yumurtam olustu ve 22-24mm buyukluklerındeydı doktor catlatma ignesi vermedi cogul gebelik olur diye kendileri catlasın dedi 6 gnum kaldı adet gnume ama hic umutlu degılım olacagına dair bi his dahi yok icimde
Ay ben vampir emojisi koymuşum ya elim çarpmış canım şimdi gördüm yaamin canim insallah
tedavin hayirli olsun canim. vücudunu iyi taniyorsan dikkat edersen belirtilerden kendinden farkedebilirsin belki. ama farketmezsende ve testlerde negatif ciksada hala biraz daha erken 14. günden sonra daha belirgin olur
O zaten en büyük problemim şu anda. O kadar pişmanım ki çevreme çocuk istiyorum dediğim için herkes soruyo olmadı mı neden olmadı şunu yap bunu yap baş belalarıaminnnnn insallah. evet cok zor insan igneyi yaptiktan sonra beklemek cok kötü. tek basina dahada zor ama aileyle falan kalabalikta birseylerle oyalanmak gerekiyor birlikte gezmek alisveris falan. birde tabi bekledigini bilmeyen kisiler olmali yoksa onlarlada konusuyor insan ister istemez
%100 katılıyorum benim bi tane olmasına rağmen bi taneyle kaldın niye yapmadın başka düşünmüyormusun diyenlerin sayısı çok fazla hepsinin azına terlik yapıştırasım geliyorO zaten en büyük problemim şu anda. O kadar pişmanım ki çevreme çocuk istiyorum dediğim için herkes soruyo olmadı mı neden olmadı şunu yap bunu yap baş belaları
Aynen öyle valla%100 katılıyorum benim bi tane olmasına rağmen bi taneyle kaldın niye yapmadın başka düşünmüyormusun diyenlerin sayısı çok fazla hepsinin azına terlik yapıştırasım geliyor
Ay ben vampir emojisi koymuşum ya elim çarpmış canım şimdi gördüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?