Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı akşamlar kızlar 2li 3lu test hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar kızımda yaptırmamıştim ne testleri ne de şeker yüklemesi ben çok şükür bı sıkıntı da yoktu bu hamileligimde yaptırmalı mıyım sizce şeker yüklemesi falan doktor mu zorunlu kılıyor yoksa kişiye mi bırakıyorlar

Hayırlı akşamlar kızlar 2li 3lu test hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar kızımda yaptırmamıştim ne testleri ne de şeker yüklemesi ben çok şükür bı sıkıntı da yoktu bu hamileligimde yaptırmalı mıyım sizce şeker yüklemesi falan doktor mu zorunlu kılıyor yoksa kişiye mi bırakıyorlar
Yaşadıklarımdan örnek ile anlatacak olursam erken dönemde tespit edilen aksaklıkların çözümü daha rahat olurken ilerleyen dönemlerde tespit edilmiş durumlar annenin hayatını tehlikeye sokabilir. 15. Haftada bu kadar kanamaya sebep olan bir bebek kontrollü takipte olmasaydı 20 küsür haftada beni de öldürebilirdi. Şeker yüklemesine kadar gelemedik :)) bilemiyorum kuzum

Yaşadıklarımdan örnek ile anlatacak olursam erken dönemde tespit edilen aksaklıkların çözümü daha rahat olurken ilerleyen dönemlerde tespit edilmiş durumlar annenin hayatını tehlikeye sokabilir. 15. Haftada bu kadar kanamaya sebep olan bir bebek kontrollü takipte olmasaydı 20 küsür haftada beni de öldürebilirdi. Şeker yüklemesine kadar gelemedik :)) bilemiyorum kuzum
Bı sorun varsa müdahale edilebiliyor mu ne bilim yanlış tespit edilip 9 ayı zindan olan insanlarda var korkuyorum açıkçası Rabbim hayırlısını nasip etsin hangi ayda yapılıyor bu testler

Rabbim sağlıkla yeniden kendiliğinden nasip edecek insAllah sana canım ben inanıyorum 🤗😍

cnm bende yaptirmam diyordumda 2 li yi doktor istiyor gerisini insallah yaptirmamiza gerek kalmaz. Seker yuklemesine daha var ama sorarim doktoruma cevabini yazarim...

Bı sorun varsa müdahale edilebiliyor mu ne bilim yanlış tespit edilip 9 ayı zindan olan insanlarda var korkuyorum açıkçası Rabbim hayırlısını nasip etsin hangi ayda yapılıyor bu testler

Rabbim sağlıkla yeniden kendiliğinden nasip edecek insAllah sana canım ben inanıyorum 🤗😍
Kuzum bebek 40 mm i geçince yani 12. Haftaya denk geliyor . 2 li taraması yapılıyor. Tabiki çocukta tıbbi açıdan bir endikasyon gelişmiş ise müdahele edilecektir. Benim gebelik sonlandırmam tıbbi bir endikasyondu mesela yoksa hastanede 3 ayını tamamlamış bir bebek için gebelik sonlandırma sağlıklı bir durumda yapılamaz yasal değildir. Kesinlikle yaptırılmalıdır 2 li test ve diğer taramalar fakat eğer doktora güvenilmiyorsa perinatolağa görünülmelidir ❤️

cnm bende yaptirmam diyordumda 2 li yi doktor istiyor gerisini insallah yaptirmamiza gerek kalmaz. Seker yuklemesine daha var ama sorarim doktoruma cevabini yazarim...
Anladm cnm hadi hyrlisi kan ki veriliyor test için nasıl yapılıyor ki saolasin cnm bekliyorum cvbiji

Kuzum bebek 40 mm i geçince yani 12. Haftaya denk geliyor . 2 li taraması yapılıyor. Tabiki çocukta tıbbi açıdan bir endikasyon gelişmiş ise müdahele edilecektir. Benim gebelik sonlandırmam tıbbi bir endikasyondu mesela yoksa hastanede 3 ayını tamamlamış bir bebek için gebelik sonlandırma sağlıklı bir durumda yapılamaz yasal değildir. Kesinlikle yaptırılmalıdır 2 li test ve diğer taramalar fakat eğer doktora güvenilmiyorsa perinatolağa görünülmelidir ❤
Anladım cnm çok saolasin hayrliisi olsun o gün gelsin de insAllah hayırlısıyla sağlıkla gecer

Anladm cnm hadi hyrlisi kan ki veriliyor test için nasıl yapılıyor ki saolasin cnm bekliyorum cvbiji

kandaki iki degerle ense kalinligini fln kiyasliyolar kuzum birde burun gelisimini olcuyolar. Ztn ense kalinligi ve burun ultrason ile birde kandaki iki degerini karsilastiriyolar ona gore 1:10000 vs gibi degerler cikiyor orta risk dusuk risk gibi.

kandaki iki degerle ense kalinligini fln kiyasliyolar kuzum birde burun gelisimini olcuyolar. Ztn ense kalinligi ve burun ultrason ile birde kandaki iki degerini karsilastiriyolar ona gore 1:10000 vs gibi degerler cikiyor orta risk dusuk risk gibi.
Hım tamam canım saolasin

Sali doktora gitcem heyecandan hep erteliyorum su doktor randevularimi ya:/ sans dileyin dua edin kizlar guzel haberler alalim🙏 2 li test yapilcak simdiden sardi stresi
Insallah guzel haberler alirsin canim ayni korku bende de var persembe gitcem bende , bu arada bulantin ne durumda ben yeni bi ilaca basladim biraz hafifletti onerebilirim

Insallah guzel haberler alirsin canim ayni korku bende de var persembe gitcem bende , bu arada bulantin ne durumda ben yeni bi ilaca basladim biraz hafifletti onerebilirim

ne kullaniosn cnm bende onzyd e gectm 3-4 gundur:/ dun kustum
Bgn kusmadm hergun kusmasamda bulanti alttan alttan gelio kuzum ve asiri bir mide yanmasi su yemek borum
Agzima kadar cayir cayir yaniyo simdiden boyleysem son aylarda nasil yanicam
Bilmiyorum...

Kızlar pik mı 25.gunun

Eklentiler

• 75209AA4-D42F-4150-BF02-A043E874F710.jpeg
    75209AA4-D42F-4150-BF02-A043E874F710.jpeg
    154,9 KB · Görüntüleme: 38
Back