Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim gibi olan var mi kizlar yaa ovitrellede sonra 7. Gunde idrar testi yaptım erken gebelik ikinci cizgiyi gordum boyle olup pozitif olan var mi
Igne etkisi gebelik testinde pozitif oluyor canim. Cok cok erken. 13. Gunde ignenin etkisi geciyor. Lutfen erkenden kafani karistirip paranoya yaratma kendine. Sadece tevekkul et

Inanin artik ben herseyden korkuyorum doktordan igneden hemsireden yani psikolojikmen hep beyaz gorunce olmusuz etkilenuyorum
Canım Allah hastanelere dusurmesinde eksikte etmesin. İhtiyac halinde koşarak gidiyoruz hem doktora kötü bir şey için gitmiyorsun korkulacak bir şey yok böyle durdum yere kendini strese sokma bence. Mesela ben hayatta vajinal muayne olamam diyordum ama aylardır doktora gidip geliyorum alışıyor insan rabbim geçtiğimiz yollarin Sonunda bebeğinize kavuşmayı nasip etsin

Benımde aynısı olmustu kuzum lahana yapragını buzluga at donsun gogsune koy ben oyle yapmıstım dostınex 1 haftada halleder cnm bende ıcmıstım yasadıkalrını cok ıyı anlıyorum

Benımde aynısı olmustu kuzum lahana yapragını buzluga at donsun gogsune koy ben oyle yapmıstım dostınex 1 haftada halleder cnm bende ıcmıstım yasadıkalrını cok ıyı anlıyorum
Canım sen naptın ovulasyon testi yapıyo musun

Canım sen naptın ovulasyon testi yapıyo musun
Valla yenı bı yumurta buyumeye basşadı dıgerı seklı bozuldu 10mmden ıkı gunde 13mm e cıktı elımde bıtmtane ovu kaldı yarınnyapcam pazartesı cagardı dr buyıcekmı bakalım valla baska yumurta buyuyodu en son kuzum Pazartesi dr a gıdıcem 24.gunum saka gıbı

Amin InsAllah helimize nasip plur guzel annelere oluruz saglikli hayirli evlatlarimiz olsun

Sali doktora gitcem heyecandan hep erteliyorum su doktor randevularimi ya:/ sans dileyin dua edin kizlar guzel haberler alalim 2 li test yapilcak simdiden sardi stresi
Rabbim hayırlısını versin inşallah arkadaşım

Sali doktora gitcem heyecandan hep erteliyorum su doktor randevularimi ya:/ sans dileyin dua edin kizlar guzel haberler alalim 2 li test yapilcak simdiden sardi stresi
Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…