- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #8.601
Teste devam et bakalım sen yinede değerlendir 2. Yumurtlama olabilirBılmıyorum ki cnm yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste devam et bakalım sen yinede değerlendir 2. Yumurtlama olabilirBılmıyorum ki cnm yaa
Hadı ınsallah cnm inşallahTeste devam et bakalım sen yinede değerlendir 2. Yumurtlama olabilir
Eglenceli geceleredevam diyor testlerKızlar bugun Ku ovulasyon testım ne durumda sizce
Hadi yaa o zaman dansssssEglenceli geceleredevam diyor testler![]()
Hadi hayırlısı canım benim. İnşallah herşey güzel gider. Yolunda olur.Kizlaaarr 2. Asilama gunum belli oldu. Sali insaallah asilama yapilacak. Dualarinizda unutmayin beni insaallah![]()
LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom
asli1993
Gelbemucizem
Fit mutlu anne
Fly3646
Dream1988
RabiaGunes
![]()
Insaallah canim benim. Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin bizimkilerini de insaallahHadi hayırlısı canım benim. İnşallah herşey güzel gider. Yolunda olur.
Hadi inşallah kuzum inşallah bu sefer tutar cnm inşallah dualarım seninle cnmKizlaaarr 2. Asilama gunum belli oldu. Sali insaallah asilama yapilacak. Dualarinizda unutmayin beni insaallah![]()
asli1993
Gelbemucizem
Fit mutlu anne
Fly3646
Dream1988
RabiaGunes
![]()
Allah razi olsun canim benim.Hadi inşallah kuzum inşallah bu sefer tutar cnm inşallah dualarım seninle cnm❤
inşallah hayırlısı olsun arkadaşım. Rabbim büyükTeşekkür ederim arkadaşım cevabın için, hakkımda hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun inş arkadaşım. Rabbim gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı etsinKizlaaarr 2. Asilama gunum belli oldu. Sali insaallah asilama yapilacak. Dualarinizda unutmayin beni insaallah![]()
asli1993
Gelbemucizem
Fit mutlu anne
Fly3646
Dream1988
RabiaGunes
![]()
hayrlısı olsun inş bitanem. kısa zamanda bebişine kavuşmanı dilerimBu mesajın üzerinden epey zaman geçti ama bu şekilde bir şey yaşayan olursa diye yazmak istedim.Doktora neden bu şekilde lekelenme olduğunu sorduğumda "rahim kendini hazırlıyordur" dedi bir de pek tabii normal olan ir süreci ilaçla yönettiğimiz için hormonların da bir tepkisi olabilirmiş.Aklınızda olsun :)
Şubatta savunmaya gireceğim büyük ihtimalle, ders çalışıyorum canım.Insaallah canim benim. Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin bizimkilerini de insaallahsen neler yapiyorsun
Hadi hayırlısı canım gönlünce olsun insAllah güzel sonuçlar alırsınKizlaaarr 2. Asilama gunum belli oldu. Sali insaallah asilama yapilacak. Dualarinizda unutmayin beni insaallah![]()
asli1993
Gelbemucizem
Fit mutlu anne
Fly3646
Dream1988
RabiaGunes
![]()
Iliskiye bugun basla canim.ayaklarini dik duvara hemen dus alma spermler olurmus sicak suda ama t cizgisi c den daha koyu olacakKızlar bugun Ku ovulasyon testım ne durumda sizce
Canim yani degerler normal bir problem.yok en ufak bir enfeksiyon bile yokKızlar bugün eşim de spermiyogram testini yaptırdı. Pazartesi doktor randevumuz. Önden yorumlar mısınız?
Maşallah sayınız çok güzel hareketliliğinizde hiç bir sorun görünmüyor ama morfolojiyi göremedimKızlar bugün eşim de spermiyogram testini yaptırdı. Pazartesi doktor randevumuz. Önden yorumlar mısınız?
Bilmiyorum ki morfoloji ben de göremedim. Doktorun istediklerini sırası ile yapıyoruz bakalım 3. Kere çatlatma iğnesi denicez bu ay da. Olmadı aşılama sırada. İnşallah mutlu haberler vermek nasip olsun hepimize.Maşallah sayınız çok güzel hareketliliğinizde hiç bir sorun görünmüyor ama morfolojiyi göremedim