Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu mesajın üzerinden epey zaman geçti ama bu şekilde bir şey yaşayan olursa diye yazmak istedim.Doktora neden bu şekilde lekelenme olduğunu sorduğumda "rahim kendini hazırlıyordur" dedi bir de pek tabii normal olan ir süreci ilaçla yönettiğimiz için hormonların da bir tepkisi olabilirmiş.Aklınızda olsun :)

Selam canım umarım en kısa sürede bebişine kavuşursun

Kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum çünkü siz deneyimlisiniz ben ilk defa yaşıyorum, bugün kontrolüm vardı ve doktor bana ovitrelle çatlatma iğnesi verdi, yarın sabah vurul akşamdan itibaren bir var bir yok ilişki dedi, 36 saat beklenmiyormuydu bunda?

Canım 36 saat sonra yumurtanın catlicagi düşünülüyor ama ondan önce girilen ilişkide bir sıkıntı yok sprem bulunmasında fayda var sen doktorunu dinle ve uygula hayırlısı olsun hayırlı haberler inşallah

Teşekkür ederin cevabın için canım ama bir dolu bir boş yapınca 36 saat sonrası boş geçiyor kafam allak bullak

iğneden ortalama 36 saat sonra yumurta çatlar. ama öncesinde ve sonrasında doktorun verdiği gün ve saatlerde ilişkiye girmek gerekir. sen doktorun ne dediyse yap. zaten yumurta ve spermler en az 1 gün kadar canlı kalıyor vucutta

Teşekkür ederim arkadaşım cevabın için, hakkımda hayırlısı olsun

Teşekkür ederin cevabın için canım ama bir dolu bir boş yapınca 36 saat sonrası boş geçiyor kafam allak bullak
Canım bu kadar takılma 4 defa ovitrelle oldum 36. Saatte ilişki oldu ama gebelik olmadi. Nasibimizde varsa tek ilişkide de olur. Sen gün aşırı değerlendir 1 hafta. Sonrası rabbime kalmış

Canım bu kadar takılma 4 defa ovitrelle oldum 36. Saatte ilişki oldu ama gebelik olmadi. Nasibimizde varsa tek ilişkide de olur. Sen gün aşırı değerlendir 1 hafta. Sonrası rabbime kalmış
Doğru söylüyorsun arkadaşım çok haklısın, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

1 haftada idrarda direk net cizgi görmek pek mumkun degil canim. Adetin gecikmesini bekle igne etksi olabiliyor

Spermler uzun sure yasadigi icin tedarikli olmak anlaminda oncesinde de iliski onermis. 24-36 saat sonra catliyor ama catladiginda spermle karsilassin diye soylemis. Sen doktorunu dinle

Spermler uzun sure yasadigi icin tedarikli olmak anlaminda oncesinde de iliski onermis. 24-36 saat sonra catliyor ama catladiginda spermle karsilassin diye soylemis. Sen doktorunu dinle
Doğru söylüyorsun arkadaşım, teşekkür ederim

Kızlar bugun Ku ovulasyon testım ne durumda sizce
Arkadaşım gid gide koyulaşıyor ama daha pik olmamış, 19. Gün olmuş ama sanırım 2 keremi yumurtlama olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…