Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu sabah iğnenin 36. Saatiydi ve eşim çok gerildiği için ilişkiye giremedik yani girdik ama o boşalamadı ne yazık ki😔 çok üzgünüm sadece dün sabah ilişkiye girebildik iğneden 12 saat sonra
Kasmayin kendinizi . Buna gorev gibi degilde evliliginizin ilk gunlerindeki gibi zevk almaya calisin. Saatlerin pek bir onemi yok. Bugun olmaz yarin olur. Henuz daha gec degil

Kızlar bu sabah iğnenin 36. Saatiydi ve eşim çok gerildiği için ilişkiye giremedik yani girdik ama o boşalamadı ne yazık ki😔 çok üzgünüm sadece dün sabah ilişkiye girebildik iğneden 12 saat sonra

bizde de aynisi oldu bole saat soyleyince gunlerce bosalamadi hic inancim yoktu igneden sonra tek iliski igneden once tek iliski hamile kaldim. Yani bosuna zorlamayin olcagi varsa oluyor. Birde 12-24-36 fln bunlari kafandan cikart😘

Kizlar igneyi gecen persembegun oldum bugun test yaptim.cift cizgi cikti acaba igne etksii mi yoksa gercekten bebek var midir sizce giguslerim sis ama adetten mi bebekten mi anlayamiyorum bnm.gibi olan var mi klomen kullanmadim.direk ovitrelle vuruldum 20 mm yumurta vardi
Canım iğnenin etkisi 10 12 gün sonra geçer 14. günü bekleyip test yap. İğnenin etksindendir içerisinde hamilelik hormonu var. Belirti arama 1 hafta daha bekle ☺️

Eşim tekrar denemek isteyecek mi bilmiyorum çok morali bozuldu. Akşam da ablamla kardeşim bize gelecek nasıl olacak bilmiyorum bakalım hayırlısı
Moral bozması normal hepimiz bunu yaşadık 1-2 defa . Görev gibi oluyor olması ve baskı altında olmak insanı yoruyor. Geçer bu zamanlar kendinizi üzmeyin

Insaallah canim benim. Birlikten kuvvet dogar. Ben 2. Asilama donemine girdim. 11. Ignemi vurdum. Tutacagina hic umudum yok niyeyse. Ama cabamizi gosteriyoruz. Sende bugunleri atlatacaksin insaallah. Beraber atlaticaz😘
Olmayacağını düşünme sakın. Aşılamada 2. Ve 3. Dönem şansını katlayarak atttırıyor. Ümidini kaybetme olacak Allah ın izniyle ❤️

Kizlar igneyi gecen persembegun oldum bugun test yaptim.cift cizgi cikti acaba igne etksii mi yoksa gercekten bebek var midir sizce giguslerim sis ama adetten mi bebekten mi anlayamiyorum bnm.gibi olan var mi klomen kullanmadim.direk ovitrelle vuruldum 20 mm yumurta vardi
Canım selam 1 hafta sonra yumurta rahme yeni gelmiş oluyor artık tutunmaya çalışacak. Etkisi 11. Gün itibariyle geçmeye başlıyor. Umarım bebişin seninledir ❤️

Canım selam 1 hafta sonra yumurta rahme yeni gelmiş oluyor artık tutunmaya çalışacak. Etkisi 11. Gün itibariyle geçmeye başlıyor. Umarım bebişin seninledir ❤
Ben herkeze her namazdan sonra cok cok dua ediyirum nolur sizde beni koyun dualarınıza 🧚‍♀️ sonuçlari sizinle paylascam canlar

Öyle diyorlar.. normal doğum şeklinde sonlandığı için hemen arkası kısa sürede sağlıklı bir gebelik olurmuş. İnanın içim o kadar acıyor ki.. uyuşmuş gibi. Kendimi hissetmiyorum 🥺
Canım üzülme bende kaybettim hemem arkasından oldu vardır herseyde bi hayır Rabbim daha güzelini yazmıştır alnına

Kızlar bugun esımın dogum gunu ısı Rabbim bılıyor bgn hamılelık testı yapıp pozitif ı görüp hedıye etmektı ama negatıf gordum ha üzüldüm mü evet üzüldüm ama esım öncelikli oldu beraberiz saglıklıyız herseyin hayırlısı dedım ve boyle bır ortam hazırladım hersey guzel gecti umutlarımı asla ve aslda bırakmadım 🤣😘❤️

Eklentiler

• IMG_20191212_201344.jpg
    IMG_20191212_201344.jpg
    140,5 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bugun esımın dogum gunu ısı Rabbim bılıyor bgn hamılelık testı yapıp pozitif ı görüp hedıye etmektı ama negatıf gordum ha üzüldüm mü evet üzüldüm ama esım öncelikli oldu beraberiz saglıklıyız herseyin hayırlısı dedım ve boyle bır ortam hazırladım hersey guzel gecti umutlarımı asla ve aslda bırakmadım 🤣😘❤️
Birlikte nice mutlu seneleriniz olsun arkadaşım 🌹

No

Bende aranıza yeni katıldım ama topiğin yarısını okudum lari, geçmiş olsun, rabbim eksikliklerinizi tez zamanda sağlıkla doldursun inşallah, bunun içinde güçlü olmalıyız, hoşgeldin tekrardan
Merhaba canım çok tşk ederim sen de hoşgeldin hepberaber özlemlerimize kavuşacağız inşallah 🌸

Kızlar bugun esımın dogum gunu ısı Rabbim bılıyor bgn hamılelık testı yapıp pozitif ı görüp hedıye etmektı ama negatıf gordum ha üzüldüm mü evet üzüldüm ama esım öncelikli oldu beraberiz saglıklıyız herseyin hayırlısı dedım ve boyle bır ortam hazırladım hersey guzel gecti umutlarımı asla ve aslda bırakmadım 🤣😘
Harika görünüyor 🥰 bir ömür mutlu olmanızı dilerim kuzum. Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun 🌸

Back