Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu sabah iğnenin 36. Saatiydi ve eşim çok gerildiği için ilişkiye giremedik yani girdik ama o boşalamadı ne yazık ki😔 çok üzgünüm sadece dün sabah ilişkiye girebildik iğneden 12 saat sonra
Canım dün ilişki olduysa ve bu sabah 36. Saatse korkacak birşey yok. İçeride sperm var çünkü. Ve yumurta içeride varlığını 1 gün boyunca sürdürecek telaşlanma. Stres hormonu salgılanırsa doğurganlık sıfıra iniyor. Akşam tekrar denersiniz ❤️

Kızlar bu sabah iğnenin 36. Saatiydi ve eşim çok gerildiği için ilişkiye giremedik yani girdik ama o boşalamadı ne yazık ki😔 çok üzgünüm sadece dün sabah ilişkiye girebildik iğneden 12 saat sonra
Üzülme canım Allah nasip edecekse olur zaten önce ki ilişkiden de olma ihtimali var bu akşam bir daha deneyin 🙏🏻

Canım üzülme dün girmissinz zaten akşam bı daha denersinz Allah in izniyle olur insAllah

Ben de şuan dostinex içiyorum. 3 günde 1 yarım. Göğsümün içinde kaya var sanki. Gerçekten dokunulmuyor. Kısa sürede etki ediyor mu bu ilaç? Durumdan çok rahatsızım. Geçen gece de sağ göğsümden bir sürü süt aktı. Ona da çok üzüldüm. Bu sürecin bir an önce geçmesini diliyorum 🥺
Çabuk düşürüyor canım. Prolaktin (süt hormonu) yükseliyor) Benim ki asansör mübarek inip inip çıkıyor :-) İnşallah en hızlı zamanda toparlanırsın.

Seni görmek güzel canım benim. Elimizden geldiğince destek oluruz inşallah. Sen olmayınca tadı yoktu buraların. Umutlarımız olmasa yaşayamayız kuzum. İnşallah güzel günler bizi bulacak.
İnsan teslim oluyor sitem etmiyor da kabullenmek zaman alıyor. Ben de sizi özledim. Döndüm en başa 😊 haydi bakalım .. Ya Allah deyip başlayacağız yine.

Çabuk düşürüyor canım. Prolaktin (süt hormonu) yükseliyor) Benim ki asansör mübarek inip inip çıkıyor :-) İnşallah en hızlı zamanda toparlanırsın.
İnnşallahh. Benim Prolaktinim referans aralığında ama gebelikten dolayı yükselmişti ya.. o süt göğsümde sertleşip kalmasın diye içiyorum şimdi.

Canım dün ilişki olduysa ve bu sabah 36. Saatse korkacak birşey yok. İçeride sperm var çünkü. Ve yumurta içeride varlığını 1 gün boyunca sürdürecek telaşlanma. Stres hormonu salgılanırsa doğurganlık sıfıra iniyor. Akşam tekrar denersiniz ❤
Üzülme canım Allah nasip edecekse olur zaten önce ki ilişkiden de olma ihtimali var bu akşam bir daha deneyin 🙏🏻
Canım üzülme dün girmissinz zaten akşam bı daha denersinz Allah in izniyle olur insAllah
Eşim tekrar denemek isteyecek mi bilmiyorum çok morali bozuldu. Akşam da ablamla kardeşim bize gelecek nasıl olacak bilmiyorum bakalım hayırlısı

İnnşallahh. Benim Prolaktinim referans aralığında ama gebelikten dolayı yükselmişti ya.. o süt göğsümde sertleşip kalmasın diye içiyorum şimdi.
Tahmin ettim canım. Gebeliğe engel durumlardan maalesef benim için. Bitkisel çözümleri de varmış da hiç bitki kullanma adetim yok.

Eşim tekrar denemek isteyecek mi bilmiyorum çok morali bozuldu. Akşam da ablamla kardeşim bize gelecek nasıl olacak bilmiyorum bakalım hayırlısı
Hepimiz aynı durumları yaşadık canım aynısı benim eşimde de oldu kendini eksik hissediyorlar bizede alttan alıp destek olmak düşüyor misafirlerin gidince ortam yarat ☺️

Kızlar en alttaki bugun Ki testım nasıl sizce

Eklentiler

• IMG_20191212_113908.jpg
    IMG_20191212_113908.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 33
İnsan teslim oluyor sitem etmiyor da kabullenmek zaman alıyor. Ben de sizi özledim. Döndüm en başa 😊 haydi bakalım .. Ya Allah deyip başlayacağız yine.
canım hoşgeldin ben geçen ay katılmıştım aranıza ilk klomen iğne tedavimdi bana bu süreçte çok destek olmuştun motive etmiştin. iyi ki geldin allahın izniyle atlatacaksın

Ay sonuna kadar evdeyim canım kendimi iyi hissedince döneceğim. Birlikte atlatacağız bugünleri özlemlerimize kavuşacağız Allah ın izniyle
Insaallah canim benim. Birlikten kuvvet dogar. Ben 2. Asilama donemine girdim. 11. Ignemi vurdum. Tutacagina hic umudum yok niyeyse. Ama cabamizi gosteriyoruz. Sende bugunleri atlatacaksin insaallah. Beraber atlaticaz😘

Back