Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadı yaa cnm Bn ilaçlardan iğnelerden sıkıldım onun ıcın gitmedim
Evet canım doktora gitmek beni Bi yandan umitlendiryor bir yandan daha da çok strese giriyorum. Bu süreç baya zor. Nasip artık ne diyelim elden bir şey gelmiyor

Ne kadar sürede geri yükseliyor bu prolaktin? 4 ay önce ilaçla düşmüştü bnmki de 39dan tekrar yükselmiş midir acaba?
Ekim de 21e düşmüştü canım. Bugün testte 34e yükselmiş. Aşılamam bu yüzden mi tutmadı acaba? Ileri ki aylarda tüp bebeğe başlayacağız. Yine kullanayım düşsün o zamana kadar

Ekim de 21e düşmüştü canım. Bugün testte 34e yükselmiş. Aşılamam bu yüzden mi tutmadı acaba? Ileri ki aylarda tüp bebeğe başlayacağız. Yine kullanayım düşsün o zamana kadar
Çok sürmeden geri yükseliyor o zaman tedavinden önce düşürmende fayda var aynen canım. Ben de 2 klomen denemesi 1 ay dinlenmeden sonra bu ay da femara + çatlatma iğnesi deniyorum bakalım. İnş yükselmemiştir prolaktin de. Yaş da oldu 35 benim. Zor işler valla Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ben de 35 olacağım. 2 yıldır olmadı maalesef. Inşallah tüp bebekte güzel sonuçlar elde ederiz.

Benim de prolaktin yükselmiş yine. 34 olmuş. Bu ay dinlenme. Gelecek ay da duruma göre bakacaklar. Ben de dostinex kullanayım bu sürede.
benim de yükseliyordu ara ara. aşırı da yüksek değilmiş aslında. benim 60ları görüyordu. ilaçla hemencik düşüyo. hiç merak etme.

Benim de prolaktin yükselmiş yine. 34 olmuş. Bu ay dinlenme. Gelecek ay da duruma göre bakacaklar. Ben de dostinex kullanayım bu sürede.
Ben de şuan dostinex içiyorum. 3 günde 1 yarım. Göğsümün içinde kaya var sanki. Gerçekten dokunulmuyor. Kısa sürede etki ediyor mu bu ilaç? Durumdan çok rahatsızım. Geçen gece de sağ göğsümden bir sürü süt aktı. Ona da çok üzüldüm. Bu sürecin bir an önce geçmesini diliyorum

Daha önce normal doğum ile düşük yapan arkadaşım var mı? Varsa eğer bana söyleyebilir mi , ben şu tip bir sıkıntı yaşıyorum. Sanki vajende bir çizik var da idrarımı yaparken ilk idrar çıkışında yaraya kolonya döker gibi yanıyor. Ama bu sistit gibi sızlatan uzun süren ve ya acı his veren birşey değil. İdrar sonunda kesik atar gibi de değil. Sürekli idrar ihtiyacım da yok. İdrarın debisi de yüksek. Sadece ilk idrarda , ilk çıkışta yaşıyorum. Antibiyotik de içiyorum şuan enfeksiyon olsa geçerdi. Dr a gidince kontrole soracağım ama sizlerden böyle birşey yaşayan varsa belki sebebini biliyorsunuzdur.

Hoşgeldin bebegim. Bizimde senin enerjine ihtiyacimiz var. Nasilsin hala evde misin ise dondun mu?
Ay sonuna kadar evdeyim canım kendimi iyi hissedince döneceğim. Birlikte atlatacağız bugünleri özlemlerimize kavuşacağız Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…