Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca canım gerçekten çok zor yaşadığın. Senin yaşadığının bir benzerini yaşadım bende o yüzden acını çook iyi anlıyorum. Allahım tez zamanda tekrar gebe kalmanı nasip etsin başka türlü bu acıyı sarmak pek mümkün olmuyor sadece alışıyorsun ama her hatırladığında içine bir hüzün çöküyor.
Herşey Allahtan...

LaRisaCca gülüm bebeklerını cennetten seni bekliyor cnm cok zor bi durum Allahım bu hissi sizlere tekrar yaşatir inşallah çok ama çok Üzüldüm senin adına ama Rabbim böyle hayırlısını görmüş biz kk olarak her zaman burada sana destek olmak için burdayız Tekrar anne olarak aramıza dönmen dileği ile bebeğim

Hep dualarımdasinz cnm
Vala bulantılarla başım belada biraz yorgunluk, uyku rutin şeyler bütün yemeklerden tiksindim resmen hiç böyle olacağını dusunmuyorudm
Insaallah 9 ay suren bulantilardan olmaz canim. Rabbim sifa versin

Dogru kuzum ama çok seviniyorum her ay çok az gelirdi bu ay baya icim temizlencek bide hayit tohumuna basladim hormonları duzene soksun diye
Onu iyi yapmissin canim. Cok sifali bir bitki. Bide canim doktorum bana demisti ki. Kanamanın az veya cok olmasi kadin icin faydali veya zararli değildir. Vucut zaten bir sekilde kendini temizliyor demisti.

Bazen herşey o kadar zor ki
Canim benim imtihan dunyasindayiz. Rabbim belki de senin ona olan bagliligini test ediyor. Bu sinavi sakin kaybetme. O verirse yine verir. Zaten ikizlerini de o vermemismiydi. Daha saglikli bebisler nasip etsin sana insaallah. Seni seviyoruz. Sen bizim guc kaynagimiz oldun toparlan ve aramiza don enbyakin zamanda insaallah

Kızlar buda. Bgn ki ile birlikte olan ovulasyon testım bundan sonra yapmayı bırakayım mı ve nasıl oldu şimdi ne dıyor bana bu yaaa
Maksimumu gordun zaten simdi degerlendirme zamani artik yapmana gerek yok canim. Daha da siliklesecek gun gectikce

Evet klomen ve çatlama iğnesi oldum ama olmadı cnm 1 yıl 2 aydan beri istyrz ama bir kac aydır tedavi görmüyrm cnm
Bizde aynı süredir istiyoruz bende klomen kullandım 4 ay ve 1 ay gonal f ama olmadı aşılamaya gecicez sanırım bu gidisle

Kızlar 21.gunum dr a gıttım o buyumeye calısan yumurtanın seklı bozulup sönmüş yenı yumurta buyumus 10mm ıncır falan yıyorum acaba omu buyuttu cuma gel buyutse takıp ederız buyumezse adetı bekletız dedı ılk defa boyle bıaey duydum fıkrı olan varmı umut etmelımıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…